Egyetlen eszközöd van arra, hogy a bevételed akkora legyen, amekkorát csak a legvadabb álmaidban tudtál elképzelni.

Képzeld el a következőt!

Körben ülsz a barátaiddal egy üveg dohányzóasztal körül, melynek a közepén egy JENGA-torony. Már nagyon labilis, még inog az előző játékos mozdulatától, és most Te jössz!
Rád szegeződnek a tekintetek. Vajon sikerülni fog?

Merthogy borulni fog, az biztos!
Idő kérdése csupán, hogy mikor gyengül meg annyira az építmény, hogy megadja magát. A maradék fatéglák már nem adnak kellő stabilitást.

Szóval, akkor Te jössz!
Vagy megúszod a kört vagy Nálad fog borulni.

Izgulsz?

Ebben a pillanatban kézzel tapintható a veszély, és persze, hogy izgulsz.

De mi a helyzet egy vállalkozásnál?
Ott nem biztos, hogy ennyire kézzel fogható a dolog? Nem biztos, hogy ennyire egyértelmű a veszély.

Egy vállalkozásnál is rengetegféle építőelem van. Emberi és tárgyi egyaránt.

Jó vezető, jó könyvelő, jó ügyvéd, jó iroda, jó termék, jó szolgáltatás, jó küldetés, jó számítógépek, jó admin, jó ügyfélszolgálat, jó értékesítők, jó marketing, jó stratégia, jó partnerek, és egy csomó minden, hát nem csoda, hogy annyi cég tűnik el a süllyesztőben?

De!

Ha egy kicsit rendszerezzük az építőköveket, akkor egy nagyon érdekes összefüggést vehetünk észre.

Először is vannak olyan összetevők, amelyek szükségesek a vállalkozás működéséhez. Ügyvezető, cégbejegyzés, ügyvéd, könyvelő, legyen elérhető kapcsolattartó, különféle tanúsítványok, szerviz, stb.

Másodszor vannak, amelyek praktikusak. Kényelmet adnak, időt, pénzt spórolnak nekünk. A titkárnő, a beszerzési vezető, egy autó, egy számítógép, egy vállalatirányítási rendszer, egy CRM, szoftverek, bútorok, stb.

Végül, harmadszor van, ami a pénzt hozza. Értékesítők, reklámok, értékesítési automatizmusok, ügyfélszolgálat, honlap, viszonteladók.

És akkor itt jön az érdekesség! Figyelj és gondold végig!

Minden, ami a pénzt hozza, a kommunikáción, illetve annak módján, minőségén, mennyiségén áll vagy bukik.

Képzeld csak el, ha azokat az építőelemeket, amelyek a Te cégedben is a pénzt hozzák megerősítenénk, visszatennénk a helyére, hogy jó stabilan álljanak, és termeljék a pénzt, az mekkora hatással lenne a bevételeidre.

Képzeld csak el, ha megerősítenénk az összes kommunikációs bástyát, amelyek már találatot kaptak, és emiatt elfolyik a pénzed. A konkurenciához.

Ha meg eddig egyáltalán nem volt felépítve, akkor felépítjük. Együtt.

Erre invitállak most!

Összeraktunk egy kőkemény gyakorlati anyagot, mely olyan sokrétűen készít fel Téged, a kommunikációs és értékesítési kihívásokra, mint eddig soha.
Tényleg! Ráadásul figyeltünk arra, hogy most mindenki elfoglalt, így munkába illeszthetően fogjuk felszolgálni Neked.

Gyorsan bemutatkozom, aztán már mutatom is a megoldást.

Kreutz Zsoltnak hívnak, és az eddigi életem nagyobbik felét értékesítéssel töltöttem.

27 évvel ezelőtt kezdtem értékesítéssel foglalkozni. Kudarcot-kudarcra halmoztam, mert sem a szüleimtől nem örököltem kereskedői vénát, sem a környezetemben nem voltak olyanok, akiktől ezt elleshettem volna.

Számítógépes mérnökként dolgoztam ekkor, és ha nem hozza elém a “véletlen” ezt a hivatást, akkor most nem olvasod ezeket a sorokat.

Szóval, egy kedves barátom elhívott értékesíteni…

Nem tudtam, hogyan kell üzletiesen öltözködni, kommunikálni, és meggyőzni valakit. Innen szép nyerni.

De!

Éppen ezért elkezdtem tanulni nagyon intenzíven, mert arra azért rájöttem, hogy ez egy szakma, amit meg lehet tanulni.

Négy hónap bukdácsolás után a cég legjobbjai között találtam magam, köszönhetően a rengeteg tanulásnak és a napi 4-5 megbeszélésnek.
A többi már jött magától. Értékesítési vezetőként folytattam, majd jöttek a saját cégek. Tehát mindkét végletet megtapasztaltam.

És mai napig értékesítek. és persze, rengeteg üzletkötővel kerültem kapcsolatba, aztán sokukat én képeztem ki.
Óriási volt látni azokat a cégeket, értékesítőket, akik a kudarcaikból felállva elindulnak a siker útján.

18 éve dolgozom trénerként.

Még 2006-ban megalkottam egy online tréninget, ami évről-évre fejlődik, bővül, és amelyet mára több száz cég, több ezer értékesítője végezte el, és tanulta meg a profi értékesítés technikáját, módszerét valamint az ehhez szükséges hozzáállást és kommunikációt. Tényleg nagyon ütős cucc lett!
2010. óta a fő terület pedig a kommunikáció és az ezzel párhuzamos személyiségfejlődés, azóta szervezzük az Átütőerő a Kommunikációban tréningeket.

Ha készen állsz, mutatom a programot, melyet egyetlenegyszer indítunk csak el, mégpedig 2022. január 10-én!

Kommunikációból Bevétel

Mit kapsz ettől a tréningtől?

Megtanulod, hogy vezetőként hogyan lehetsz karizmatikus, hogyan tudsz hatásosan érvelni, motiválni, hogyan érheted el, hogy az emberek megtegyék, amit kérsz tőlük, ráadásul pontosan úgy, ahogy szeretnéd.

Megtanulod azt a nagyon hatékony értékesítési módszert, amit már sok száz értékesítő végzett el, és vált a segítségével sikeressé. Itt jobb oldalt találod a véleményüket. Ez egy roppant ütős módszer, ami könnyedén elsajátítható munka közben.

Megtanulod, hogyan írj meg egy ajánlatot, hogyan fogalmazz meg egy reklámhirdetést, vagy egy honlap értékesítési szövegét, hogy arra reagáljanak is az emberek. De az írásbeli kommunikációd önmagában is sokat fog változni, egy kis szemléletbeli változtatással.

Ha bármikor mások előtt kell beszélned, akár a csapatod előtt, vagy egy előadást kell tartanod, minden eszközt megkapsz hozzá.

Videót akarsz készíteni, és nem tudod, hogyan szólalj meg, hogy hatásos legyél? Vagy interjút kell adnod a sajtónak? Vagy egy promóciós anyaghoz kell pár meggyőző mondatot mondanod? Minden trükk és fogás benne lesz az anyagban, hogy itt is hatásosan szólj a lehetséges vásárlóidhoz.

Hatásosan akarsz érvelni? Meg akarod győzni a kollégádat? Mindezt úgy, hogy mindketten a legjobban jöjjetek ki belőle, hogy ez se legyen gátja a további hatékony munkának? Nem fogsz csalódni! És, ha eddig úgy érezted, a céges meetingek is csak kidobott idő és pénz, akkor ennek is megmutatom a leghatékonyabb módszerét.

Sokszor keseríti meg az életünket a veszekedés, a különféle érzelmi játszmák, csörték. Megmutatom, hogyan vitázz úgy, hogy abból mindenki épüljön, és hogyan tudsz egy rajtad kívül álló vitát asszertíven moderálni, hogy helyreálljon a béke.

Tudtad, hogy a hatékony ügyfélszolgálat, a profi reklamációkezelés, a nehéz helyzetek, nehéz emberekkel való helyes bánásmód önmagában milliókat ér? Hogy az elégedetlenkedőkből lehet a legkönnyebben törzsvevőt faragni? Hát, megmutatom, hogy miért, és persze a módját is. Tényleg komoly hatásfoka van ennek is, pedig a legtöbb vállalkozás elhanyagolja. Sok plusz bevételt jelent majd Neked!

Ismét felértékelődött a személyes kapcsolatok ereje, megint nagyon jó a hatásfoka a telemarketingnek, ezért erről is lesz szó, hogy tudd, az óriási reklámzajban hogyan lehet megszólítani a vásárlót úgy, hogy abból üzlet legyen. És a postai DM akciók technikáját is megtanuljuk.

Jelenleg használsz hírleveleket? Meg vagy elégedve a hatásfokával? Megmutatom Neked azt a módszert, amelyet én használok és csiszolok folyamatosan 2003 óta. A levél megírásától a kampány megtervezéséig mindent megmutatok, sőt adok egy ellenőrző listát is, hogy még könnyebben menjen. Azért az jó érzés, amikor egy hírlevél elküldése után sorjáznak a „megrendelés” tárgyú levelek, miközben Te épp a kávédat fogyasztod.

Nagy vonalakban ez lesz benne ebben a leckesorozatban, amihez foghatót eddig még nem szerveztünk. Tényleg a vállalkozás egészére ad kommunikációs megoldásokat. Van, amit Te magad tudsz használni, van, amit átadhatsz a kollégáknak, az értékesítőidnek, a telemarketingeseknek, az ügyfélszolgálatosoknak vagy a reklámosoknak.
Ha pedig még az út elején vagy, és mindez a Te feladatod, akkor láss neki gyorsan, hogy ez minél előbb változzon.

Hadd épüljön a Jenga-tornyod!

Ami miatt igazán ütős lesz a cucc!

A leckék óriási erőt és biztonságot adnak majd, és bármikor előveheted, és találsz megoldást a a javítandó területekre.


Minden héten komoly kihívások elé kerülsz, ami ugyan nem vesz el Tőled időt, mert a munkád, a hétköznapjaid történéseivel gyakorolhatsz éles helyzetekben, de ezzel folyamatossá válik a bevésődés, a jó minták kialakulása, így nem sikkad el a tudás, hanem tapasztalattá, rutinná válik.

A továbbiak az EXTRA verzióra vonatkoznak.


A tréning ideje alatt korlátlan számodra az e-mail konzultáció. Küldöd a kérdést, és megy a válasz. Ez önmagában brutális segítség, olyan, mintha 8 hónapra felbérelnél egy sales-coach-ot.

Ha egy kis extra segítségre lenne szükséged (tanácsadás, coaching), akkor a Te számodra a tréning ideje alatt minden kifizetett ülés féláron vehető igénybe.

A tréning végeztével pedig megkapod a teljes anyagot MP3 formátumban is.

Ráadásul semmit nem kockáztatsz! Bármikor leiratkozhatsz a tréningről, és ha követted, olvastad, csináltad, amit javasoltam, és mégsem tapasztaltál változást, visszafizetem Neked a tréning díját!

Előfizetéses rendszerben, 9 havi részletben is regisztrálhatsz, ezt majd a megrendelésnél választhatod ki.
Ha kérdésed van a tréningről, vagy további információkra van szükséged, írj ide (info[kukac]kommunikacio.eu)!

Ha valóban vannak kérdéseid, tedd fel! A profik elébe mennek a problémáknak! Kezdeményeznek!

Mikor kezdődik?

A tréning első leckéjét 2022. január 10-én kapod.

Innentől minden hétfőn érkezik egy lecke (a 9 hónap alatt összesen 38), benne a tudásanyaggal, és a feladatokkal. Az utolsó leckét szeptemberben kapod majd.

A jelentkezés módjai:

KOMMUNIKÁCIÓBÓL BEVÉTEL EXTRA – előfizetés
9 havi részletben fizetve a havidíjad: 9.600 Ft/ hó (összesen 9 hónapon keresztül, januártól-szeptemberig)

KOMMUNIKÁCIÓBÓL BEVÉTEL EXTRA – egy összegben
Egyösszegű előre fizetés választása esetén kedvezményt biztosítunk Számodra.
Így 86.400 Ft helyett 72.000 Ft lesz a tréningdíjad. (Megrendeléskor választhatod ki)

Az e-mail konzultációk, és a coaching miatt a létszám korlátozott, 20 fő tud jelentkezni. A tanfolyamon való részvételedet a jelentkezéssel, és az első részlet befizetésével tudod biztosítani.

Ez tehát az ütősebb lehetőség! De!

Ha úgy érzed, hogy konzultációk, tanácsadás nélkül is boldogulsz, nincs szükséged arra, hogy fogják a kezed, és kitartóan, következetesen feldolgozod majd a leckéket, akkor fapados verzió is van (extrák nélkül), ami tartalmazza a leckéket és a feladatokat. Ha jól ismered magad, és tudod, hogy egyedül is meg fogod csinálni, akkor ezt is érdemes választanod.

KOMMUNIKÁCIÓBÓL BEVÉTEL  – előfizetés
9 havi részletben fizetve a havidíjad: 3.700 Ft/ hó (összesen 9 hónapon keresztül, januártól-szeptemberig)

KOMMUNIKÁCIÓBÓL BEVÉTEL  – egy összegben
Egyösszegű előre fizetés választása esetén kedvezményt biztosítunk Számodra.
Így 33.300 Ft helyett 25.000 Ft lesz a tréningdíjad. (Megrendeléskor választhatod ki)

A részvételi díj mindegyik esetben alanyi adómentes, tehát nincs + áfa
A tanfolyamon való részvételedet a jelentkezéssel, és az első részlet befizetésével tudod biztosítani.

Mi fog történni jelentkezés után?

Jelentkezés után díjbekérőt küldünk Neked a választott fizetési mód szerinti összegről, melyet a megadott számlaszámra tudsz majd elutalni. A tréninggel kapcsolatos minden fontos tudnivalót pedig majd megtalálsz a januári első leckében. Jelentkezéskor figyelmesen töltsd ki az adataidat, klikkeld be, hogy „nem vagy robot” és fogadd el a feltételeket.

Figyelj! Most egy nagyon fontos dolog dől el!

Ebben a szent pillanatban mutatod meg, hogy mennyire gondolod komolyan! Ahogy mondani szokták, a Himaláját nem lehet megmászni zsebre dugott kézzel, így a vállalkozás stabilizálása sem megy bárcsakhűdejólenne módon. Csakis vagány beleállással!

De!

Ha most felpörögtél a lehetőségtől, akkor használd ki az erejét! Tényleg ne halogasd, hanem adj egy esélyt Magadnak, Magatoknak és erősítsd meg azokat, akik a bevételt hozzák!

Válaszd ki, melyik a legjobb Neked, bátran NYOMD  MEG MOST a megfelelő gombot, regisztrálj, és válj kiemelkedően sikeres értékesítővé!

Kommunikációból Bevétel Extra online tréning

9,600 Ft/hó
  • 1. 38 lecke
  • 2. Házi feladatok minden hétre
  • 3. Coaching, tanácsadás 50%
  • 4. Korlátlan e-mail konzultáció
  • 5. A tréning hanganyaga

Kommunikációból Bevétel online tréning

3,700 Ft/hó
  • 1. 38 lecke
  • 2. Házi feladatok minden hétre

Én a tanfolyam előtt nem tanultam sehol értékesítést. A saját elképzeléseim szerint mentem a magam útján, de folyton azt éreztem, hogy ez kevés, biztos voltam benne, hogy ezt lehetne sokkal jobban is csinálni! Kapóra jött Zsolt ajánlata és feliratkoztam a tanfolyamra. Nem is csalódtam. Átfogó képet és ismereteket adott az értékesítésről. Elsajátítottam és alkalmazni kezdtem azokat a fogásokat, amelyekkel sikeresebbé válhattam. Nagyra tartom ezt a tréninget, és minden értékesítőnek szívből ajánlom!

Frank Ferenc, Kera Bt.

Nagy ötlet volt, számomra az eddigi leghatékonyabb marketing tanfolyam, mert minden héten ráirányította a figyelmemet egy-egy területre, amit volt is idő alkalmazni, csiszolni.

Türmer Béla, Spidan Autó Kft.

Köszönöm, a Sales Bumm-os leckéket, hasznosak voltak. Ennek, és a céges képzésnek köszönhetően sikerült irodán belül a megbízási szerződések tekintetében a legjobbak közé kerülnöm az utóbbi pár hónapban.

Takács András, Otthon Centrum

Miért ajánlom?

Mert 8 hónapon át hetente hasznos, életszerű gyakorlati tippeket kapsz általa.

Melyeknek hála/köszönhetően hiteles profi értékesítővé válhatsz a tréning végére – amennyiben folyamatosan gyakorlod ezek alkalmazását.

Feltérképezheted és maximálisan kiaknázhatod vele az erősségeidet és napi szinten fejlődhetsz abban, amiben még úgy látod szükséges.

Megtanulhatod stílusosan Önmagad adni, megtalálva azt a célközönséget, akik közt napról napra egyre több elégedett, visszatérő ügyfelet tudsz kiszolgálni.

Kiss Boglárka, Blogi.hu

Nagyon hasznosnak találtam a sorozatot, és örülök, hogy módom volt részt venni benne.

Molnár György, Welcome to Hungaria Kft.

Pár vélemény egy 46 fős értékesítési csapattól:

„Segített a partnerek felkeresésében és a kommunikációban”

„Az a jó benne, hogy bármikor elővehetem ismétlés céljából”

„A leckék önbizalommal töltöttek el”

„Olyan, mint egy személyes képzés, amiben a saját tempójában halad az ember”

„Amióta elkezdtük a képzést, sokkal tudatosabban alkalmazok olyan eszközöket, melyekre régebben szinte oda sem figyeltem”

Székely-Horváth Rita, Fétis Kft.

Az a fajta kérdéstechnika, amit kaptunk, zseniális. Egyszerűen gyerekjátékká és élvezetessé teszi az értékesítést.

Anonim

Basszus! A telemarketinget én eddig teljesen szarul végeztem. Azt hiszem, az első dolgom lesz, hogy hétfőn kidolgozzuk az új forgatókönyvet.

Anonim

Mostantól soha nem a prezentációra helyezem a hangsúlyt. Inkább az ügyfélre fogok figyelni, amihez minden eszközt megkaptam, köszönöm.

Anonim

Életem legjobb döntése volt ez a tanfolyam. Köszönöm nektek!

Anonim
Köszönöm a lehetőséget, tavaly megkaptam Tőled 8 hónapon keresztül ezeket a leckéket.
Csúcs mindegyik.
Minden jót!
Alex