Vajon mi lehet egy vállalkozó legokosabb döntése, ha azt szeretné elérni, hogy a bankszámláján stabil és szemmel jól látható összegek szerepeljenek?

Nem vitás, az elmúlt években valami megváltozott.

Szinte mindenkit komolyan érintett a pandémia, a háború, a forint gyengülése és a különféle gazdasági intézkedések.
Azok az eszközök, amelyekkel a legtöbben próbálkoznak, a beérkező pénzekkel játszanak, hogy a lehető legtöbbet tudják a vállalkozás számláján tartani.
De, legyünk őszinték, ezek csak aprópénzek, sovány százalékok.

Na, de akkor mit lehet tenni a komolyabb eredményekért?

Figyelj!

Az értékesítést, a bevételeket kell sokszorozni, mert az plusz pénzekhez juttatja a vállalkozót, és nem a beérkezett pénzeket próbálja optimalizálni.
Az értékesítőket kell ösztönözni, hogy több megrendelést hozzanak.

De!

Van egy szabály, ami még a Pareto számoknál is sokkal keményebb, és kérlek, most nagyon nyitottan olvass tovább, mert lehet, hogy elsőre kicsit fejbekólintós lesz!

Ez a 7/93-as szabály.

Az értékesítőknek csak a 7%-a termel igazán! A többiek előbb utóbb kiégnek, abbahagyják, feladják, és mindezek miatt a szakma amúgy sem fényes hírét rongálják, és terjesztik a tévhiteket, de amíg dolgoznak, akkor is csak tartaléklángon hozzák a megrendeléseket.

A cégvezetők többnyire sajnos a 93%-ba tartozó értékesítővel dolgoznak együtt, és jobb híján elhiszik nekik, hogy teljesen normális az 5-10%-os lezárási arány, hogy az embereknek nincs pénze a termékükre, meg most szar a gazdaság, és különben is jelentősen árat kellene csökkenteni.
Mivel ez a 93% nagyon nagy szám, más szóval ők a többség, ezért egy vezetőt könnyen megvezetnek azzal, hogy az ő számaik a realitás.

A leggyakoribb hiányosságok:

 • Nem tudnak bejutni a döntéshozóhoz
 • Nem tudják képviselni a cég érdekeit, nem mernek lezárni
 • Nem tudnak megbirkózni a kifogásokkal, nem merik vállalni a termék árát
 • Nem tudják tudatosan irányítani a megbeszélést
 • Motiválatlanok lesznek, kiégnek

Akik a bevételeket hozzák, mindenképpen a 7%-ba kell tartozniuk, sztárokká kell válniuk
Meg kell tanulniuk az értékesítést olyan szinten, ami extra bevételt jelent, és nem „véletlenszerű” megrendeléseket hoz, hanem tudatos értékesítés eredményeképpen születik.

Ezek a számok, szinte minden területen így néznek ki, legyen az a vendéglátás, a fogászat, a jogi pálya, vagy a sport, a felső pár százalék, az elit viszi el a nagy pénzeket. A sztárok.
Akiket a tévében látsz, akiket meghívnak szakértőként, akik publikálnak az eredményeikről.
Akik megtanulják a mesterfogásokat, és nem az átlagszerű munkát végzik, hanem beleteszik azt a bizonyos szükséges pluszt.

Ha meg akarod erősíteni a vállalkozásodat, akkor meg kell tanulnod úgy játszani, ahogy az elit teszi, és ha vannak értékesítőid, akkor Őket is meg kell tanítanod a felső 7% módszereire.

Hogy mi lesz ennek a következménye?

A sztárok megtalálják, hol van a pénz, megtanulják virítani a lóvét, megmutatják a vevőnek, hogy miért érdemes Tőled vásárolni, és folyamatosan hozzák be az elégedett vásárlókat, akik hosszú távon ellátnak majd bőséggel. Ezért sokszorozódnak az összegek, szemben a takarékoskodással, spórolással nyert szűk forintokhoz képest, ráadásul a vásárlók elégedettebbek lesznek, és így a vállalkozás imidzse is javulni fog, ami persze szintén forintosítható.

Egyetlen megoldás van tehát! Megtanítani nekik mindezt, hogy sztárokká váljanak!

Nevelj csúcsértékesítőket és Te magad is válj azzá!
Na, de meg lehet tanulni az értékesítést? Ki lehet javítani a hibákat?

Igen!

És ki is kell!


Meg lehet tanítani szinte bárkinek a módszert, ha Ő maga is vállalja, hogy beleteszi a maga részét!
El lehet sajátítani a technikát és a hozzáállást is, ha igazán akarja, ezt hosszú évek tapasztalata mondatja velem.

Figyeld csak az én sztorimat, aztán már mutatom is a megoldást.


Kreutz Zsoltnak hívnak, és az eddigi életem nagyobbik felét értékesítéssel töltöttem.

27 évvel ezelőtt kezdtem értékesítéssel foglalkozni. Kudarcot-kudarcra halmoztam, mert sem a szüleimtől nem örököltem kereskedői vénát, sem a környezetemben nem voltak olyanok, akiktől ezt elleshettem volna.

Számítógépes mérnökként dolgoztam ekkor, és ha nem hozza elém a “véletlen” ezt a hivatást, akkor most nem olvasod ezeket a sorokat.

Szóval, egy kedves barátom elhívott értékesíteni…

Nem tudtam, hogyan kell üzletiesen öltözködni, kommunikálni, és meggyőzni valakit. Innen szép nyerni.

De!

Éppen ezért elkezdtem tanulni nagyon intenzíven, mert arra azért rájöttem, hogy ez egy szakma, amit meg lehet tanulni.

Négy hónap bukdácsolás után a cég legjobbjai között találtam magam, köszönhetően a rengeteg tanulásnak és a napi 4-5 megbeszélésnek.
A többi már jött magától. Értékesítési vezetőként folytattam, majd jöttek a saját cégek. Tehát mindkét végletet megtapasztaltam.

És mai napig értékesítek. és persze, rengeteg üzletkötővel kerültem kapcsolatba, aztán sokukat én képeztem ki.
Óriási volt látni azokat a cégeket, értékesítőket, akik a kudarcaikból felállva elindulnak a siker útján.

18 éve dolgozom trénerként.

Még 2006-ban megalkottam egy online tréninget, ami évről-évre fejlődik, bővül, és amelyet mára több száz cég, több ezer értékesítője végezte el, és tanulta meg a profi értékesítés technikáját, módszerét valamint az ehhez szükséges hozzáállást és kommunikációt. Tényleg nagyon ütős cucc lett!

Mindazt, amit én megtanultam, megtapasztaltam sok ezer megbeszélésen, több ezer értékesítő képzése során, abból készítettem egy brutálisan hatékony 8 hónapos online tréninget, melyet mára rengetegen végeztek el sikerrel.

Mit kapsz a SALES BUMM-X tréningtől?

Először is: Tudom, sokan a varázspirulákban hisznek, a gyors változásban, de az NEM LÉTEZIK! Csak a következetes meló! Ezért kapsz egy komplett sales módszertant, amelyet azonnal tudsz használni, és ha a jövőben bármikor problémád van, bele tudsz majd olvasni. Igen, elfogult vagyok, de meggyőződésem, hogy a SALES BUMM-X tréning az egyik legjobb választás, ha a csúcsra akarsz kerülni,

8 hónapon keresztül minden héten fogsz kapni egy online leckét, melyben mindent elárulok, amit az elmúlt 27 évben magamba szívtam. Amit az értékesítés és a kommunikáció terén megtanultam, leteszteltem, megtapasztaltam, és kipróbáltunk ezernyi értékesítési tárgyaláson, előadáson, beszélgetésen vagy konfliktushelyzetben. Elfoglalt embereknek készült, ezért a tréning kb. heti 20-30 perc plusz elfoglaltságot fog Neked jelenteni, mert a feladatok nagy részét már élesben gyakorolhatod, így pont időt fogsz spórolni a segítségével.

A legütősebb technikák lesznek a kezedben, tudni fogod, hogyan egyeztess profin időpontot, hogyan nyiss meg egy megbeszélést, hogyan tartsd fenn végig a leendő vevő érdeklődését, hogyan előzd meg a kifogásokat, de, ha mégis előfordul, könnyedén tudod majd kezelni azokat. És a lezáráshoz, ártárgyaláshoz is olyan módszereid lesznek, amelyek hatékonyságát most el sem tudod képzelni. Sőt, érintjük az írásos és az online kommunikációt is, tehát egy ütős ajánlat megírásához, egy weboldal, egy reklám megtervezéséhez, vagy egy e-mail kampány kivitelezéséhez is lesznek eszközeid,

Egy jó értékesítő egy kicsit pszichológus is, ezért mindig szót ejtünk a pszichológiai háttérről, hogy megértsd a miérteket is. Hogy tudd, pontosan mi zajlik egy kekeckedő vevő, vagy egy vásárló fejében, miközben vívódik. Tudni fogod, hogyan vásárolnak az emberek, így, mint egy gondolatolvasó, pontosan tudni fogod, mit kell tenned a következő lépésben, és hogyan tudsz olyanná válni, akit kedvelnek, tisztelnek és komolyan vesznek. És, persze, törzsvevőként visszavárnak.

Kapsz 8 hónapnyi konzultációs lehetőséget, hogy ha bárhol elakadsz, legyen, aki megadja a válaszokat, és továbbsegítsen az utadon. Garantálom, hogy ha elolvasod a leckéket, megcsinálod a gyakorlatokat és beépíted a munkádba, már 3 hónap után nagyon komoly változást fogsz tapasztalni, akár értékesítőként végzed, akár vezetőként. Ha nincs így, meghívlak egy kávéra a Frei kávézóban, és ott adom vissza a pénzedet!

Házi feladatok is lesznek, és ez nagyon fontos része a tréningnek. Ez abban segít majd Téged, hogy a heti anyag rutinná váljon, mert éles helyzetben, a mindennapi munkád során csinálhatod majd, és tapasztalni fogod, hogy napról-napra jobbá válsz, és magabiztosabban fogod magad érezni a mindennapi helyzetekben. Észrevétlenül válasz majd TOP-értékesítővé, ha tényleg odateszed magad.

Akkor is érdemes belevágnod, ha már van előképzettséged, és akkor is, ha még csak most kezded a szakmát, mert az anyag így lett kialakítva, és a heti feladatokat is majd igazíthatod a jelenlegi tudásodhoz, és ahhoz, mennyire vagy bevállalós.

Ami miatt igazán ütős lesz a cucc! Kezdjük az extra (X) verzióval!

Először is, a tanfolyam ideje alatt korlátlan számodra az e-mail konzultáció. Küldöd a kérdést, és megy a válasz. Ez önmagában brutális segítség, olyan, mintha 8 hónapra felbérelnél egy sales-coach-ot.

Másodszor, a tréninged kezdetekor kapsz egy Sales Control lapot, amelyet kitöltve folyamatosan egy térkép lesz a kezedben a saját értékesítési készségeidről. Tudni fogod, mely erősségeidre alapozhatsz, és mely képességeidet érdemes fejlesztened. Vagyis egy folyamatosan up-to-date képzési terv lesz a kezedben. Tudod, ez mekkora előnyt jelent majd másokkal szemben?

Harmadszor, ha egy kis extra segítségre lenne szükséged (tanácsadás, coaching), akkor a Te számodra a tréning ideje alatt minden kifizetett ülés mellé még egyet kapsz ajándékba.

Vagyis, semmit nem kockáztatsz! Bármikor leiratkozhatsz a tréningről, és ha követted, olvastad, csináltad, amit javasoltam, és mégsem tapasztaltál változást, visszafizetem Neked a tréning díját!

A tréning végeztével pedig megkapod a teljes anyagot MP3 formátumban is.
Ha kérdésed van a tréningről, vagy további információkra van szükséged, írj ide (info[kukac]kommunikacio.eu)!

Ha valóban vannak kérdéseid, tedd fel! A profik elébe mennek a problémáknak! Kezdeményeznek!

Mikor kezdődik?

A tréning első leckéjét 2023. január 18-án kapod.

Innentől minden hétfőn érkezik egy lecke (a 8 hónap alatt összesen 34), benne a tudásanyaggal, és a feladatokkal.

A jelentkezés módja:

SALES BUMM-X
73.600 Ft helyett 65.000 Ft lesz a tréningdíjad.

A részvételi díj alanyi adómentes, tehát nincs + áfa
Az e-mail konzultációk miatt a létszám korlátozott, 30 fő tud jelentkezni. A tanfolyamon való részvételedet a jelentkezéssel, és a díjad befizetésével tudod biztosítani. Számodra

Ez tehát az ütősebb lehetőség! De!

Ha úgy érzed, hogy konzultációk nélkül is boldogulsz, nincs szükséged arra, hogy fogják a kezed, és kitartóan, következetesen feldolgozod majd a leckéket, akkor fapados verzió is van (extrák (X) nélkül), ami csupán a leckéket tartalmazza, és a feladatokat. Ha ismered magad, és tudod, hogy meg fogod csinálni, akkor ez is komoly segítség számodra.

SALES BUMM
37.600 Ft helyett 31.000 Ft lesz a tréningdíjad.

A részvételi díj alanyi adómentes, tehát nincs + áfa
A tanfolyamon való részvételedet a jelentkezéssel, és a díjad befizetésével tudod biztosítani.

Mi fog történni jelentkezés után?

Jelentkezés után díjbekérőt küldünk Neked a választott tréningről, melyet a megadott számlaszámra tudsz majd elutalni. A tréninggel kapcsolatos minden fontos tudnivalót pedig majd megtalálsz a augusztusi első leckében. Jelentkezéskor figyelmesen töltsd ki az adataidat, klikkeld be, hogy „nem vagy robot” és fogadd el a feltételeket.

Figyelj! Most egy nagyon fontos dolog dől el!

Ebben a szent pillanatban mutatod meg, hogy mennyire gondolod komolyan! A 7%-ba kerülés nem megy bárcsakhűdejólenne módon, csak vagány beleállással!

De!

Ha most felpörögtél a lehetőségtől, akkor használd ki az erejét! Tényleg ne halogasd, hanem adj egy esélyt Magadnak, Magatoknak és erősítsd meg azokat, akik a bevételt hozzák!

Válaszd ki, melyik a legjobb Neked, bátran NYOMD  MEG MOST a megfelelő gombot, regisztrálj, és válj kiemelkedően sikeres értékesítővé!

SALES BUMM-X - VIP tréning

65,000 Ft
 • 1. 34 lecke
 • 2. Házi feladatok minden hétre
 • 3. Sales Control lap
 • 4. Coaching, tanácsadás 1+1
 • 5. Korlátlan e-mail konzultáció
 • 6. A tréning hanganyaga

SALES BUMM - alaptréning

31,000 Ft
 • 1. 34 lecke
 • 2. Házi feladatok minden hétre
 • 3. Sales Control lap

Én a tanfolyam előtt nem tanultam sehol értékesítést. A saját elképzeléseim szerint mentem a magam útján, de folyton azt éreztem, hogy ez kevés, biztos voltam benne, hogy ezt lehetne sokkal jobban is csinálni! Kapóra jött Zsolt ajánlata és feliratkoztam a tanfolyamra. Nem is csalódtam. Átfogó képet és ismereteket adott az értékesítésről. Elsajátítottam és alkalmazni kezdtem azokat a fogásokat, amelyekkel sikeresebbé válhattam. Nagyra tartom ezt a tréninget, és minden értékesítőnek szívből ajánlom!

Frank Ferenc, Kera Bt.

Nagy ötlet volt, számomra az eddigi leghatékonyabb marketing tanfolyam, mert minden héten ráirányította a figyelmemet egy-egy területre, amit volt is idő alkalmazni, csiszolni.

Türmer Béla, Spidan Autó Kft.

Köszönöm, a Sales Bumm-os leckéket, hasznosak voltak. Ennek, és a céges képzésnek köszönhetően sikerült irodán belül a megbízási szerződések tekintetében a legjobbak közé kerülnöm az utóbbi pár hónapban.

Takács András, Otthon Centrum

Miért ajánlom?

Mert 8 hónapon át hetente hasznos, életszerű gyakorlati tippeket kapsz általa.

Melyeknek hála/köszönhetően hiteles profi értékesítővé válhatsz a tréning végére – amennyiben folyamatosan gyakorlod ezek alkalmazását.

Feltérképezheted és maximálisan kiaknázhatod vele az erősségeidet és napi szinten fejlődhetsz abban, amiben még úgy látod szükséges.

Megtanulhatod stílusosan Önmagad adni, megtalálva azt a célközönséget, akik közt napról napra egyre több elégedett, visszatérő ügyfelet tudsz kiszolgálni.

Kiss Boglárka, Blogi.hu

Nagyon hasznosnak találtam a sorozatot, és örülök, hogy módom volt részt venni benne.

Molnár György, Welcome to Hungaria Kft.

Pár vélemény egy 46 fős értékesítési csapattól:

„Segített a partnerek felkeresésében és a kommunikációban”

„Az a jó benne, hogy bármikor elővehetem ismétlés céljából”

„A leckék önbizalommal töltöttek el”

„Olyan, mint egy személyes képzés, amiben a saját tempójában halad az ember”

„Amióta elkezdtük a képzést, sokkal tudatosabban alkalmazok olyan eszközöket, melyekre régebben szinte oda sem figyeltem”

Székely-Horváth Rita, Fétis Kft.

Az a fajta kérdéstechnika, amit kaptunk, zseniális. Egyszerűen gyerekjátékká és élvezetessé teszi az értékesítést.

Anonim

Basszus! A telemarketinget én eddig teljesen szarul végeztem. Azt hiszem, az első dolgom lesz, hogy hétfőn kidolgozzuk az új forgatókönyvet.

Anonim

Mostantól soha nem a prezentációra helyezem a hangsúlyt. Inkább az ügyfélre fogok figyelni, amihez minden eszközt megkaptam, köszönöm.

Anonim

Életem legjobb döntése volt ez a tanfolyam. Köszönöm nektek!

Anonim
Köszönöm a lehetőséget, tavaly megkaptam Tőled 8 hónapon keresztül ezeket a leckéket.
Csúcs mindegyik.
Minden jót!
Alex