Rizsa nélkül!
Ma Magyarországon egy vállalkozás egyetlen dolgot tehet, ha a bankszámláján stabil és szemmel jól látható összegeket szeretne látni!

Mert nem vitás, az elmúlt években pár dolog megváltozott, és erre reagálni kell, lehetőleg gyorsan.

1.
A pandémia, a háború, a forint gyengülése, a benzin áremelkedése és a különféle gazdasági intézkedések sokakat taccsra tett.

2.
Emiatt az emberek még bizalmatlanabbak lettek.

3.
Ma már képzettebbek a vezetők, így a bugyuta amerikai sales trükkökkel (hála istennek) már nem lehet megvezetni őket.

A spórolást mint megoldást gyorsan vessük is el, mert azok csupán a már meglévő forintok egy részét tudják megóvni, ami persze fontos, de nem oldja meg a problémát, mert nem hoz többletet, így ez csak aprópénzt, sovány százalékokat jelent.

Mi hát akkor a megoldás?

Az értékesítést kell felfrissíteni, megerősíteni, a bevételeket kell sokszorozni, mert az hoz extra bevételt, az teszi stabillá a vállalkozást.

De!

Mindezt úgy, hogy ne nézzük madárnak a partnert, ne próbáljuk manipulálni, hanem alkalmazkodjunk a megváltozott helyzethez, és valódi együttműködéseket alakítsunk ki velük.

Figyelj! Mutatom a kegyetlen valóságot.

Az értékesítőknek csak a 7%-a termel szemmel látható módon! A többiek motiválatlanok, előbb utóbb kiégnek, abbahagyják, feladják, de amíg dolgoznak, akkor is csak tartaléklángon hozzák a megrendeléseket.

Ha Te is ebbe a 93%-ba tartozol, ha úgy érzed, már eleged van belőle, ha csak nemrég kezdted a szakmát, de komoly félelemeid vannak a fentiektől, akkor tudd:

Nem a Te hibád!

Az emberek túlnyomó része NEM született üzletkötő. Persze, vannak, akiknek a vérükben van a kereskedés, és már a suliban is bizniszeltek a társaikkal, de a többség nem ilyen. Nekik viszont meg kell tanulniuk ezt a szép szakmát, mert rengeteg izgalmat és sok pénzt fog jelenteni, ha már tudatosan végzik a munkájukat, és nem a potyaszerződésekből akarnak meggazdagodni.

Az alábbiakból melyik jelent gondot?

 • Nehezen jutsz be a döntéshozóhoz
 • Nem tudod, pontosan mikor és hogyan zárj le, nem tudod tudatosan irányítani a megbeszélést
 • Lelomboznak a kifogások és gyűlölöd, ha azt mondják a cuccodra, hogy drága
 • Nem ütős az online jelenléted (honlap, social, e-mail)
 • Gyakran vagy motiválatlan, talán már a kiégés határán vagy

Ha megtanulod kézben tartani az értékesítés folyamatát, Te is csúcsértékesítővé válhatsz!
El kell sajátítanod az értékesítést olyan szinten, ami extra bevételt jelent, és nem „véletlenszerű” megrendeléseket hoz, hanem tudatos értékesítés eredményeképpen születik.

Ehhez tudnod kell „olvasni” a partnereidet, tisztában kell lenned azzal, hogy a bizalmatlanságot, a félelmeket hogyan lehet felderíteni és kezelni. Tudnod kell, hogyan tudsz neki úgy segíteni, hogy ezért hálás legyen Neked, és hosszú távon Rád merje bízni a pénzét.

Sőt, tudnod kell azt is, hogy megváltoztak a fogyasztói szokások, a kommunikációs csatornák, ma már másképp kell úgy elkapni a figyelmüket, hogy készek legyenek Veled elmenni a megrendelésig.

Új idők, új szelek, új értékesítés.

A sztárok megtalálják, hol van a pénz, megtanulják virítani a lóvét, megmutatják a vevőnek, hogy miért érdemes Tőlük vásárolni, és folyamatosan hozzák be az elégedett vásárlókat, akik hosszú távon ellátják a bőséggel.

Egyetlen megoldás van tehát! Megtanulni a csúcsértékesítők módszereit!

Na, de meg lehet ezt tanulni? Meg lehet javítani a már rögzült hibákat?

Igen!

És meg is kell!

Figyeld csak az én sztorimat, aztán már mutatom is a megoldást.


Kreutz Zsoltnak hívnak, és az életem nagyobbik felét értékesítéssel töltöttem.

29 évvel ezelőtt kezdtem értékesítéssel foglalkozni. Kudarcot-kudarcra halmoztam, mert bizony én sem örököltem a szüleimtől kereskedői vénát, sem a környezetemben nem voltak olyanok, akiktől ezt elleshettem volna.

Számítógépes mérnökként dolgoztam ekkor, és ha nem hozza elém a “véletlen” ezt a hivatást, akkor most nem olvasod ezeket a sorokat sem.

Szóval, egy kedves barátom elhívott értékesíteni…

Nem tudtam, hogyan kell üzletiesen öltözködni, kommunikálni, és meggyőzni valakit. Innen szép nyerni.

De!

Éppen ezért elkezdtem tanulni nagyon intenzíven, mert arra azért rájöttem, hogy ez egy szakma, amit meg lehet tanulni.

Négy hónap bukdácsolás után a cég legjobbjai között találtam magam, köszönhetően a rengeteg tanulásnak és a napi 4-5 megbeszélésnek.
A többi már jött magától. Értékesítési vezetőként folytattam, majd jöttek a saját cégek. Tehát mindkét végletet megtapasztaltam, és mai napig értékesítek.

20 éve dolgozom trénerként.

Még 2006-ban megalkottam egy online tréninget, ami évről-évre fejlődött, bővült, és amelyet mára több száz cég, több ezer értékesítője végzett el, és tanulta meg a profi értékesítés technikáját, módszerét valamint az ehhez szükséges hozzáállást és kommunikációt. Tényleg nagyon ütős cucc lett!

Mit kapsz a SALES BUMM-X tréningtől?

Kapsz egy komplett sales rendszert, amelyet azonnal tudsz használni, bármilyen ügyféllel is hozzon össze a sors. Igen, elfogult vagyok, de meggyőződésem, hogy a SALES BUMM-X tréning az egyik legjobb választás, ha a csúcsra akarsz kerülni, és ezt hétről-hétre fogod tapasztalni,

4 hónapon keresztül minden héten fogsz kapni két online leckét, melyben mindent elárulok, amit az elmúlt 29 évben magamba szívtam. Amit az értékesítés és a kommunikáció terén megtanultam, leteszteltem, megtapasztaltam, és kipróbáltunk ezernyi értékesítési tárgyaláson, előadáson, beszélgetésen vagy konfliktushelyzetben. Elfoglalt embereknek készült, ezért a tréning kb. heti 20-30 perc plusz elfoglaltságot fog Neked jelenteni, mert a feladatok nagy részét már élesben gyakorolhatod, így pont időt és pénzt fogsz teremteni a segítségével.

A legütősebb technikák lesznek a kezedben, tudni fogod, hogyan egyeztess profin időpontot, hogyan nyiss meg egy megbeszélést, hogyan tartsd fenn végig a leendő vevő érdeklődését, hogyan előzd meg a kifogásokat, de, ha mégis előfordul, könnyedén tudod majd kezelni azokat. És a lezáráshoz, ártárgyaláshoz is olyan módszereid lesznek, amelyek hatékonyságát most el sem tudod képzelni. Sőt, érintjük az írásos és az online kommunikációt is, tehát egy ütős ajánlat megírásához, egy weboldal, egy reklám megtervezéséhez, vagy egy e-mail kampány kivitelezéséhez, vagy a közösségi oldalak kezeléséhez is lesznek eszközeid,

Egy jó értékesítő egy kicsit pszichológus is, ezért mindig szót ejtünk a pszichológiai háttérről, hogy megértsd a miérteket. Hogy tudd, pontosan mi zajlik egy kekeckedő vevő, vagy egy vacilláló vásárló fejében. Tudni fogod, hogyan vásárolnak az emberek, így, mint egy gondolatolvasó, pontosan tudni fogod, mit kell tenned a következő lépésben,

Kapsz 4 hónapnyi konzultációs lehetőséget (az eXtra  verzióban), hogy ha bárhol elakadsz, legyen, aki megadja a válaszokat, és továbbsegítsen az utadon. Garantálom, hogy ha elolvasod a leckéket, megcsinálod a gyakorlatokat és beépíted a munkádba, már az első hónapban nagyon komoly változást fogsz tapasztalni, akár értékesítőként végzed, akár vezetőként. Ha nincs így, meghívlak egy kávéra a Frei kávézóban, és ott adom vissza a pénzedet!

Házi feladatok is lesznek, és ez egyik legfontosabb része a tréningnek. Ez abban segít majd Téged, hogy a heti anyag rutinná váljon, mert éles helyzetben, a mindennapi munkád során csinálhatod majd, és tapasztalni fogod, hogy napról-napra jobbá válsz, és egyre magabiztosabbnak fogod magad érezni különféle helyzetekben. Észrevétlenül válasz majd TOP-értékesítővé, ha tényleg odateszed magad.

Akkor is érdemes belevágnod, ha már van előképzettséged, és akkor is, ha még csak most kezded a szakmát, mert az anyag így lett kialakítva, és a heti feladatokat is majd igazíthatod a jelenlegi tudásodhoz, és ahhoz, mennyire vagy bevállalós.

Ami miatt igazán ütős lesz a cucc! Kezdjük az extra (X) verzióval!

Először is, a tanfolyam ideje alatt korlátlan számodra az e-mail konzultáció. Küldöd a kérdést, és megy a válasz. Ez önmagában brutális segítség, olyan, mintha 4 hónapra felbérelnél egy sales-coach-ot.

Másodszor, a tréninged kezdetekor kapsz egy Sales Control lapot, amelyet kitöltve folyamatosan egy térkép lesz a kezedben a saját értékesítési készségeidről. Tudni fogod, mely erősségeidre alapozhatsz, és mely képességeidet érdemes fejlesztened. Vagyis egy folyamatosan up-to-date képzési terv lesz a kezedben. Tudod, ez mekkora előnyt jelent majd másokkal szemben?

Harmadszor, ha egy kis extra segítségre lenne szükséged (tanácsadás, coaching), akkor a Te számodra a tréning ideje alatt két alkalom (2 x 45p) benne van a tréning árában.

Vagyis, semmit nem kockáztatsz! Bármikor leiratkozhatsz a tréningről, és ha követted, olvastad, csináltad, amit javasoltam, és mégsem tapasztaltál változást, visszafizetem Neked a tréning díját!

A tréning végeztével pedig megkapod a teljes anyagot MP3 formátumban is.
Ha kérdésed van a tréningről, vagy további információkra van szükséged, írj ide (info[kukac]kommunikacio.eu)!

Ha valóban vannak kérdéseid, tedd fel! A profik elébe mennek a problémáknak! Kezdeményeznek!

Mikor kezdődik?

A tréning első leckéjét 2024. január 9-én kapod.

Innentől minden kedden és pénteken érkezik egy lecke (a 4 hónap alatt összesen 34), benne a tudásanyaggal, és a feladatokkal.

A jelentkezés módja:

SALES BUMM-X – 72.000 Ft lesz a tréningdíjad.

4 részletben is fizetheted (4 x 21.000 Ft), ezt a megrendelésnél tudod kiválasztani.
A részvételi díj alanyi adómentes, tehát nincs + áfa

Az e-mail konzultációk miatt a létszám korlátozott, 12 fő tud jelentkezni. A tanfolyamon való részvételedet a jelentkezéssel, és a díjad befizetésével tudod biztosítani. Számodra

Ez tehát az ütősebb lehetőség! De!

Ha úgy érzed, hogy konzultációk nélkül is boldogulsz, nincs szükséged arra, hogy fogják a kezed, és kitartóan, következetesen feldolgozod majd a leckéket, akkor „fapados” verzió is van (eXtrák nélkül), ami csupán a leckéket tartalmazza, és a feladatokat. Ha ismered magad, és tudod, hogy meg fogod csinálni, akkor ez is komoly segítség számodra.

SALES BUMM – 29.000 Ft lesz a tréningdíjad.

4 részletben is fizetheted (4 x 9.000 Ft), ezt a megrendelésnél tudod kiválasztani.
A részvételi díj alanyi adómentes, tehát nincs + áfa
A tanfolyamon való részvételedet a jelentkezéssel, és a díjad befizetésével tudod biztosítani.

Végül egy kis ajándék az év végére!

Ha még idén (2023. 12.30-ig)  jelentkezel a Sales Bummra, akkor megkapod mellé a Legyél Hatással! c. kommunikációs tréninget. (A webshopban meg tudod nézni.)

Mi fog történni jelentkezés után?

Jelentkezés után díjbekérőt küldünk Neked a választott tréningről, melyet a megadott számlaszámra tudsz majd elutalni. A tréninggel kapcsolatos minden fontos tudnivalót pedig majd megtalálsz a augusztusi első leckében. Jelentkezéskor figyelmesen töltsd ki az adataidat, klikkeld be, hogy „nem vagy robot” és fogadd el a feltételeket.

Figyelj! Most egy nagyon fontos dolog dől el!

Ebben a szent pillanatban mutatod meg, hogy mennyire gondolod komolyan!

Ha most felpörögtél a lehetőségtől, akkor használd ki az erejét, adj egy esélyt Magadnak, Magatoknak és erősítsd meg azokat, akik a bevételt hozzák!

Válaszd ki, melyik a legjobb Neked, bátran NYOMD  MEG MOST a megfelelő gombot, regisztrálj, és válj kiemelkedően sikeres értékesítővé!

SALES BUMM-X - VIP tréning

72,000 Ft
 • 1. 34 lecke
 • 2. Házi feladatok minden hétre
 • 3. Sales Control lap
 • 4. Coaching, tanácsadás (2 x 45 perc)
 • 5. Korlátlan e-mail konzultáció
 • 6. A tréning hanganyaga

SALES BUMM - alaptréning

29,000 Ft
 • 1. 34 lecke
 • 2. Házi feladatok minden hétre
 • 3. Sales Control lap

Én a tanfolyam előtt nem tanultam sehol értékesítést. A saját elképzeléseim szerint mentem a magam útján, de folyton azt éreztem, hogy ez kevés, biztos voltam benne, hogy ezt lehetne sokkal jobban is csinálni! Kapóra jött Zsolt ajánlata és feliratkoztam a tanfolyamra. Nem is csalódtam. Átfogó képet és ismereteket adott az értékesítésről. Elsajátítottam és alkalmazni kezdtem azokat a fogásokat, amelyekkel sikeresebbé válhattam. Nagyra tartom ezt a tréninget, és minden értékesítőnek szívből ajánlom!

Frank Ferenc, Kera Bt.

Nagy ötlet volt, számomra az eddigi leghatékonyabb marketing tanfolyam, mert minden héten ráirányította a figyelmemet egy-egy területre, amit volt is idő alkalmazni, csiszolni.

Türmer Béla, Spidan Autó Kft.

Köszönöm, a Sales Bumm-os leckéket, hasznosak voltak. Ennek, és a céges képzésnek köszönhetően sikerült irodán belül a megbízási szerződések tekintetében a legjobbak közé kerülnöm az utóbbi pár hónapban.

Takács András, Otthon Centrum

Miért ajánlom?

Mert 8 hónapon át hetente hasznos, életszerű gyakorlati tippeket kapsz általa.

Melyeknek köszönhetően hiteles profi értékesítővé válhatsz a tréning végére – amennyiben folyamatosan gyakorlod ezek alkalmazását.

Feltérképezheted és maximálisan kiaknázhatod vele az erősségeidet és napi szinten fejlődhetsz abban, amiben még úgy látod szükséges.

Megtanulhatod stílusosan Önmagad adni, megtalálva azt a célközönséget, akik közt napról napra egyre több elégedett, visszatérő ügyfelet tudsz kiszolgálni.

Kiss Boglárka

Nagyon hasznosnak találtam a sorozatot, és örülök, hogy módom volt részt venni benne.

Molnár György, Welcome to Hungaria Kft.

Pár vélemény egy 46 fős értékesítési csapattól:

„Segített a partnerek felkeresésében és a kommunikációban”

„Az a jó benne, hogy bármikor elővehetem ismétlés céljából”

„A leckék önbizalommal töltöttek el”

„Olyan, mint egy személyes képzés, amiben a saját tempójában halad az ember”

„Amióta elkezdtük a képzést, sokkal tudatosabban alkalmazok olyan eszközöket, melyekre régebben szinte oda sem figyeltem”

Székely-Horváth Rita, Fétis Kft.

Az a fajta kérdéstechnika, amit kaptunk, zseniális. Egyszerűen gyerekjátékká és élvezetessé teszi az értékesítést.

Anonim

Basszus! A telemarketinget én eddig teljesen szarul végeztem. Azt hiszem, az első dolgom lesz, hogy hétfőn kidolgozzuk az új forgatókönyvet.

Anonim

Mostantól soha nem a prezentációra helyezem a hangsúlyt. Inkább az ügyfélre fogok figyelni, amihez minden eszközt megkaptam, köszönöm.

Anonim

Életem legjobb döntése volt ez a tanfolyam. Köszönöm nektek!

Anonim
Köszönöm a lehetőséget, tavaly megkaptam Tőled 8 hónapon keresztül ezeket a leckéket.
Csúcs mindegyik.
Minden jót!
Alex