Hogyan lehet a mostani válságos helyzetben biztonságban tudni a céget, és megtartani vagy akár még növelni is a bevételt?

Nehéz helyzetben vagyunk és még az optimista becslések is hosszabb ideig tartó vírushelyzetről, komoly gazdasági visszaesésről, csődök tömkelegéről szólnak.
A legtöbb értékesítő arról számol be, hogy nehezen jutnak be az ügyfeleikhez, és ha végül mégis bejutnak, akkor is sokkal nagyobb küzdelem árán tudnak csak eljutni a szerződésig. Megemelkedett a fluktuáció, és nagyon sok cégvezető szerint a megmaradt értékesítők motivációja, magabiztossága is óriásit zuhant.

Ez a helyzet, ami elsőre inkább egy borzalmas katasztrófának tűnik, óriási lehetőséget rejt magában. Elmondom, miért.

A kezdő értékesítők 7%-a lesz kiemelkedően sikeres, 13%-a valahogy megél belőle, és 80% küszködik!
Ez azt jelenti, hogy a cégek túlnyomó része e két utóbbi szinten lévő értékesítővel dolgozik, ami békeidőben talán elég, de egy kiélezett helyzetben, mint a mostani, óriási veszélyt jelent egy vállalkozás számára. És persze az értékesítő számára is, hiszen ez a helyzet azonnal felfedi a hiányosságokat.
Olyan ez, mint az ónos eső a rutintalan autóvezetők számára, ahol már nem tudnak boldogulni a hiányos tudásukkal, csupán a szerencsére hagyatkozhatnak, és garantáltan a vesztükbe rohannak.   

A leggyakoribb hiányosságok:

 • Nem tudnak bejutni a döntéshozóhoz
 • Nem tudják képviselni a cég érdekeit, nem mernek lezárni
 • Nem tudnak megbirkózni a kifogásokkal, nem merik vállalni a termék árát
 • Nem tudják tudatosan irányítani a megbeszélést
 • Motiválatlanok lesznek, kiégnek

Ezek a gyengeségek nyugalmi állapotban azért fedhetők el, mert a vásárlók egy része (kb 10%) tudatos, és nekik el tudnak adni. Ebből élnek.
Válsághelyzetben azonban ez is drasztikusan lecsökken, ám a hiányosságaik miatt a többi vásárlónak (kb 90%) már nem fognak tudni eladni, mert velük csak a TOP-értékesítők tudnak bánni, mert nekik vannak módszereik, és rutinjuk különféle helyzetekre.

Válság idején a TOP-értékesítők lesznek a kulcsemberek, ők tudják megmenteni a céget a mélyrepüléstől, a csődtől.

Ezért óriási lehetőség egyben ez a katasztrófa, mert ha vannak ilyen értékesítőid, akkor ők fogják elvinni az üzletek nagy részét. Ha pedig nincs még ilyen értékesítőd, akkor a válságterv részévé kell tedd, hogy mielőbb kineveld őket.

Tisztában vagyok vele, hogy most mindenkinek nehéz. Ezer más dolgon kattog a fejed.
Spórolás van, meg a költségsorok meghúzása. Meg leépítések.

De!

Te is tudod, hogy akármennyire is spórolsz, azzal csak a már meglévő pénzből tudsz egy kicsit megtartani, de a bevételed nem lesz több.

Gondold csak el, mivel jársz jobban, hogy ha csupán az irodaköltségen, a bérköltségen spórolsz 30%-ot vagy, ha ezen felül az értékesítőid hoznak még plusz 10% bevételt? És, ha még többet? A takarékoskodás mellett azzal is KELL foglalkozni, hogy bevételt generálj!

És ez ütőképes értékesítőkkel fog csak menni!

Ki lehet javítani a hibákat! És ki is kell!


Meg lehet tanítani szinte bárkinek a módszert, ha Ő maga is vállalja, hogy beleteszi a maga részét!
El lehet sajátítani a technikát és a hozzáállást is, ha igazán akarja.

Figyeld csak az én sztorimat, aztán már mutatom is a módszert.

Kreutz Zsoltnak hívnak.
Sok-sok évvel ezelőtt kezdtem el értékesíteni, zéró tapasztalattal, zéró tehetséggel.
De csináltam. Na, ja! Zéró eredménnyel.
Mégis minden nap öltönybe vágtam magam, pontosan megérkeztem, daráltam a megbeszéléseket, naponta 4-5-öt (!!!), és semmi.
Napról-napra.

Semmi. Totál kudarc!

És ez így ment bő 4 hónapon keresztül.
Képzés nem volt, bár lett volna…
Viszont rengeteget tanultam. Faltam az információkat. Az eszközöket, a módszereket.
Kipróbáltam mindent, amit csak ellestem valahonnan.
Konzultáltam a tapasztaltabbakkal a trükkjeikről.
Az összes nehéz ügyfelet én akartam megkapni. Gyakorlásképp.
És aztán egyszer csak valami átszakadt.
Elindult.

Újabb 4 hónap telt el, és én lettem a legjobb!

Kaptam még bónuszt is. Király!
Flash! Diadalmámor. Akkor még nem tudtam, mi volt a sikerem titka.
Aztán bő egy évvel ezután egy nagyon menő cég góréja megkérdezte, hogy lenne-e kedvem az újonnan induló cégében az értékesítést felállítani és vezetni.
Volt. Bár be voltam tojva.

De rábólintottam.

Aztán pár év múlva saját céget csináltam, kipróbáltam magam a reklámban, médiában, de közben folyamatosan kértek fel mások, hogy segítsek a csapatuk értékesítésénél, így a kezdetek után 9 évvel értékesítési tréner lettem.
Óriási volt látni azokat a cégeket, értékesítőket, akik a kudarcaikból felállva elindulnak a siker útján.

Azóta eltelt 17 év.

Még 2006-ban megalkottam egy online tréninget, ami évről-évre fejlődik, bővül, és amelyet mára több száz cég, több ezer értékesítője végzett el, és tanulta meg a profi értékesítés technikáját, módszerét valamint az ehhez szükséges hozzáállást és kommunikációt. Tényleg nagyon kerek egész cucc lett!

És!

Most mindez át lett dolgozva a jelen EXTRA helyzetre, vagyis, hogy bármilyen korlátozások, megszorítások vannak is, az értékesítők megszakítás nélkül tudják végezni a munkájukat.

Már csak egy kérdés maradt:

Készen állsz bekerülni a TOP 7%-ba

Mindazt, amit én megtanultam, megtapasztaltam sok ezer megbeszélésen, több ezer értékesítő képzése során, abból készítettem egy brutálisan hatékony 8 hónapos online tréninget, melyet mára rengetegen végeztek el sikerrel. Most EXTRA kiegészítésekkel együtt kapod majd, hiszen a jelenlegi helyzet különleges módszereket is megkövetel, hogy akár a személyes jelenlét kizárásával is ugyanolyan hatékonyan tudd eladni a cuccot.

Most itt a lehetőség. Csupán 60 + 7 értékesítőnek, vezetőnek.

Mit kapsz a SALES BUMM-X tréningtől?

8 hónapon keresztül minden héten fogsz kapni egy online leckét, melyben mindent elárulok, amit az elmúlt 25 évben magamba szívtam. Amit a sales terén megtanultam, leteszteltem, megtapasztaltam, és kipróbáltunk ezernyi értékesítési tárgyaláson, előadáson, beszélgetésen vagy konfliktushelyzetben, ami még a 2008-as válság alatt is működött. Pörgős, elfoglalt embereknek készült, ezért a tréning kb. heti 1 óra plusz elfoglaltságot fog Neked jelenteni. A feladatok nagy részét már élesben gyakorolhatod majd.

Kapsz egy komplett sales módszertant, amelyet azonnal tudsz használni, és ha a jövőben bármikor problémád van, tudsz hová nyúlni. Igen, elfogult vagyok, de meggyőződésem, hogy a SALES BUMM-X tréningből már az X is bőséggel visszahozza majd az árát,

A legütősebb technikák lesznek a kezedben, tudni fogod, hogyan egyeztess profin időpontot, hogyan nyiss meg egy megbeszélést, hogyan tartsd fenn végig a leendő vevő érdeklődését, hogyan előzd meg a kifogásokat, de, ha mégis előfordul, könnyedén tudod majd kezelni. És a lezáráshoz, ártárgyaláshoz is olyan módszereid lesznek, amelyek hatékonyságát most el sem tudod képzelni. Sőt, érintjük az írásos kommunikációt akár egy ütős ajánlat megírását, egy weboldal, egy reklám megtervezését, vagy egy e-mail kampány kivitelezését is,

Megkapod az összes pszichológiai hátteret, hogy megértsd a miérteket. Hogy tudd, pontosan mi zajlik egy kekeckedő vevő, vagy egy vásárló fejében, miközben vívódik, és hogyan változott meg most a COVID miatt. Tudni fogod, hogyan vásárolnak az emberek, így, mint egy gondolatolvasó, pontosan tudni fogod, mit kell tenned a következő lépésben, és hogyan tudsz olyanná válni, akit kedvelnek, tisztelnek és komolyan vesznek. És, persze, törzsvevőként visszavárnak.

Kapsz 8 hónapnyi konzultációs lehetőséget, hogy ha bárhol elakadsz, legyen, aki megadja a válaszokat, és továbbsegítsen az utadon. Garantálom, hogy ha elolvasod a leckéket, megcsinálod a gyakorlatokat és beépíted a munkádba, már 3 hónap után nagyon komoly változást fogsz tapasztalni, akár értékesítőként végzed, akár vezetőként. Ha nincs így, meghívlak egy kávéra a Starbucks-ban!

 Házi feladat is lesz, amely abban segít majd Téged, hogy a heti anyag rutinná váljon, mert éles helyzetben, a mindennapi munkád során csinálhatod majd. Ez nagyon fontos része a tréningnek, ettől napról-napra jobbá válsz, és magabiztosabban fogod magad érezni a mindennapi helyzetekben. Észrevétlenül válasz majd TOP-értékesítővé, ha tényleg odateszed magad.

Ami miatt igazán ütős lesz a cucc!

Először is, a tanfolyam ideje alatt korlátlan számodra az e-mail konzultáció. Küldöd a kérdést, és megy a válasz. Ez önmagában brutális segítség, olyan, mintha 8 hónapra felbérelnél egy sales-coach-ot.

Másodszor, a tréninged kezdetekor kapsz egy Sales Control lapot, amelyet kitöltve folyamatosan egy térkép lesz a kezedben a saját értékesítési készségeidről. Tudni fogod, mely erősségeidre alapozhatsz, és mely képességeidet érdemes fejlesztened. Vagyis egy folyamatosan up-to-date képzési terv lesz a kezedben. Tudod, ez mekkora előnyt jelent majd másokkal szemben?

Vagyis, semmit nem kockáztatsz! Bármikor leiratkozhatsz a tréningről, és ha követted, olvastad, csináltad, amit javasoltam, és mégsem tapasztaltál változást, visszafizetem Neked a tréning díját!

Előfizetéses rendszerben, 8 havi részletben is regisztrálhatsz.
Ha kérdésed van a tréningről, vagy további információkra van szükséged, írj ide (info[kukac]kommunikacio.eu), vagy keress meg Messengeren!

Ha valóban vannak kérdéseid, tedd fel! A profik elébe mennek a problémáknak! Kezdeményezz!

Mikor kezdődik?

A tréning első leckéjét 2020. november 2-án kapod.

Innentől minden kedden érkezik egy lecke (a 8 hónap alatt összesen 34), benne a tudásanyaggal, és a feladatokkal. Az utolsó leckét júniusban kapod majd.

A jelentkezés módjai:

SALES BUMM előfizetés
8 havi részletben fizetve a havidíjad: 8.900 Ft/ hó (összesen 8 hónapon keresztül, novembertől-júniusig)

Egy összegben
Egyösszegű előre fizetés választása esetén 10% kedvezményt biztosítunk Számodra.
Így 71.200 Ft helyett 63.000 Ft lesz a tréningdíjad.

Az e-mail konzultációk miatt a létszám korlátozott, 60 fő tud jelentkezni. A tanfolyamon való részvételedet a jelentkezéssel, és az első részlet befizetésével tudod biztosítani.

De, van itt még egy lehetőség!
Kizárólag csak azoknak, akik komolyan gondolják!

Csak 7 fő részére!

A SALES BUMM VIP egy prémium mentorálás. Azoknak való, akik a legtöbbet akarják kivenni ebből a kurzusból. Mivel erősen korlátozott a létszám, ezért egy beszélgetés előzi meg, ahol kölcsönösen eldöntjük, akarunk-e együtt dolgozni. Ha ez pozitívan zárul, akkor a 7 között vagy.
A SALES BUMM tréningen kívül 2 coachingon vehetsz részt, a tréning elején, közben vagy a tréning végeztével, ahol feltárjuk a problémákat, így sokkal jobban személyedre szabható a kurzus.
A SALES  BUMM tréningen kívül 4 konzultáción vehetsz részt, ahol minden felmerülő kérdésedre választ kapsz, és közösen tervezünk meg mindent a 8 hónap alatt, vagyis végig segítelek a fejlődésedben. Ezt az opciót alaposan gondold végig, cégvezetőknek, értékesítési vezetőknek erősen javasolt!


SALES BUMM VIP előfizetés
8 havi részletben fizetve a havidíjad: 29.500 Ft/ hó (összesen 8 hónapon keresztül, novembertől-júniusig)

Egy összegben
Egyösszegű előre fizetés választása esetén 10% kedvezményt biztosítunk Számodra.
Így 236.000 Ft helyett 210.000 Ft lesz a tréningdíjad.

A részvételi díj mindegyik esetben alanyi adómentes, tehát nincs + áfa
A létszám korlátozott, 7 fő tud jelentkezni. A tanfolyamon való részvételedet a jelentkezéssel, és az első részlet befizetésével tudod biztosítani.

Mi fog történni jelentkezés után?

Jelentkezés után díjbekérőt küldünk Neked a választott fizetési mód szerinti összegről, melyet a megadott számlaszámra tudsz majd elutalni. (A VIP program esetén előtte felhívunk egy rövid beszélgetésre.) A tréninggel kapcsolatos minden fontos tudnivalót pedig majd megtalálsz az novemberi első leckében. Jelentkezéskor figyelmesen töltsd ki az adataidat, klikkeld be, hogy “nem vagy robot” és fogadd el a feltételeket.

Figyelj! Most egy nagyon fontos dolog dől el!

Ebben a szent pillanatban mutatod meg, hogy mennyire gondolod komolyan! Túlélni akarod a következő időszakot vagy nyertesen kijönni belőle? A 7%-ba kerülés nem megy bárcsak… és dejólenne… kezdetű rigmusokkal, csak vagány beleállással!

Tudom, hogy rengeteg szörnyű gondolat és kínzó érzés van Benned nap, mint nap, hiszen szinte semmit sem vehetsz biztosra most, minden nap újabb és újabb változást fog hozni.

De!

Ha most felpörögtél a lehetőségtől, akkor használd ki az erejét! Tényleg ne halogasd, hanem adj egy esélyt Magatoknak és erősítsd meg azokat, akik a bevételt hozzák!

Válaszd ki, melyik a legjobb Neked, bátran NYOMD  MEG MOST a megfelelő gombot, regisztrálj, és válj kiemelkedően sikeres értékesítővé!

SALES BUMM-X - előfizetés

8,900 Ft/hó
 • 1. 34 lecke
 • 2. Korlátlan e-mail konzultáció
 • 3. Sales Control lap
 • 4. Házi feladatok minden hétre

SALES BUMM-X VIP - előfizetés

29,500 Ft/hó
 • 1. 34 lecke
 • 2. Korlátlan e-mail konzultáció
 • 3. Sales Control lap
 • 4. Házi feladatok minden hétre
 • 5. Coaching 2 alkalommal
 • 6. Konzultáció 4 alkalommal

Én a tanfolyam előtt nem tanultam sehol értékesítést. A saját elképzeléseim szerint mentem a magam útján, de folyton azt éreztem, hogy ez kevés, biztos voltam benne, hogy ezt lehetne sokkal jobban is csinálni! Kapóra jött Zsolt ajánlata és feliratkoztam a tanfolyamra. Nem is csalódtam. Átfogó képet és ismereteket adott az értékesítésről. Elsajátítottam és alkalmazni kezdtem azokat a fogásokat, amelyekkel sikeresebbé válhattam. Nagyra tartom ezt a tréninget, és minden értékesítőnek szívből ajánlom!

Frank Ferenc, Kera Bt.

Nagy ötlet volt, számomra az eddigi leghatékonyabb marketing tanfolyam, mert minden héten ráirányította a figyelmemet egy-egy területre, amit volt is idő alkalmazni, csiszolni.

Türmer Béla, Spidan Autó Kft.

Köszönöm, a Sales Bumm-os leckéket, hasznosak voltak. Ennek, és a céges képzésnek köszönhetően sikerült irodán belül a megbízási szerződések tekintetében a legjobbak közé kerülnöm az utóbbi pár hónapban.

Takács András, Otthon Centrum

Miért ajánlom?

Mert 8 hónapon át hetente hasznos, életszerű gyakorlati tippeket kapsz általa.

Melyeknek hála/köszönhetően hiteles profi értékesítővé válhatsz a tréning végére – amennyiben folyamatosan gyakorlod ezek alkalmazását.

Feltérképezheted és maximálisan kiaknázhatod vele az erősségeidet és napi szinten fejlődhetsz abban, amiben még úgy látod szükséges.

Megtanulhatod stílusosan Önmagad adni, megtalálva azt a célközönséget, akik közt napról napra egyre több elégedett, visszatérő ügyfelet tudsz kiszolgálni.

Kiss Boglárka, Blogi.hu

Nagyon hasznosnak találtam a sorozatot, és örülök, hogy módom volt részt venni benne.

Molnár György, Welcome to Hungaria Kft.

Pár vélemény egy 46 fős értékesítési csapattól:

“Segített a partnerek felkeresésében és a kommunikációban”

“Az a jó benne, hogy bármikor elővehetem ismétlés céljából”

“A leckék önbizalommal töltöttek el”

“Olyan, mint egy személyes képzés, amiben a saját tempójában halad az ember”

“Amióta elkezdtük a képzést, sokkal tudatosabban alkalmazok olyan eszközöket, melyekre régebben szinte oda sem figyeltem”

Székely-Horváth Rita, Fétis Kft.

Az a fajta kérdéstechnika, amit kaptunk, zseniális. Egyszerűen gyerekjátékká és élvezetessé teszi az értékesítést.

Anonim

Basszus! A telemarketinget én eddig teljesen szarul végeztem. Azt hiszem, az első dolgom lesz, hogy hétfőn kidolgozzuk az új forgatókönyvet.

Anonim

Mostantól soha nem a prezentációra helyezem a hangsúlyt. Inkább az ügyfélre fogok figyelni, amihez minden eszközt megkaptam, köszönöm.

Anonim

Életem legjobb döntése volt ez a tanfolyam. Köszönöm nektek!

Anonim
Köszönöm a lehetőséget, tavaly megkaptam Tőled 8 hónapon keresztül ezeket a leckéket.
Csúcs mindegyik.
Minden jót!
Alex