Vajon mi lehet a különbség a csekkekkel küszködő ügynökök és a sztárgázsit hazavivő csúcsértékesítők között?

A kezdő értékesítőknek csak a 7%-a lesz sikeres! A többiek kiégnek, abbahagyják, feladják, és mindezek miatt a szakma amúgy sem fényes hírét rongálják, és terjesztik a tévhiteket.

Csak a szerencséseknek sikerül, agresszívnek kell lenni, át kell verni a vevőt, lyukat kell beszélni a hasába. Stbstbstb.

Pedig ennek a gyönyörű szakmának van egy teljesen más oldala is, amit főképp az a bizonyos 7% ismer.
Bőség, jólét, a partnerrel fennálló kölcsönös tisztelet, folyamatos fejlődés.

Hogy mi ennek a következménye?

Ez azt jelenti, hogy a cégvezetők főként a 93%-ba tartozó értékesítővel dolgoznak együtt, és jobb híján elhiszik nekik, hogy teljesen normális az 5-10%-os lezárási arány, hogy az embereknek nincs pénze a termékükre, és különben is jelentősen árat kellene csökkenteni.
És, ha nincs egy sztár a csapatban, akkor a döntések is elhibázottak lesznek.

A leggyakoribb hiányosságok:

 • Nem tudnak bejutni a döntéshozóhoz
 • Nem tudják képviselni a cég érdekeit, nem mernek lezárni
 • Nem tudnak megbirkózni a kifogásokkal, nem merik vállalni a termék árát
 • Nem tudják tudatosan irányítani a megbeszélést
 • Motiválatlanok lesznek, kiégnek

Egyetlen megoldás van! Sztárok kellenek a csapatba!

Sürgősen TOP-értékesítőket kell nevelni, akik megmutatják, hogy egy valóban jó terméket, szolgáltatást, bármikor el lehet adni.

Ezzel elveszik a kifogások lehetőségét, megmutatják az utat a csapat többi tagjának, és megmentik a céget a mélyrepüléstől.
Sőt, végre újra lendületben lesz a csapat, szárnyalni fognak, és elkezdenek igazán termelni.

De! Ez csak ütőképes, motivált, szakmailag felkészült értékesítőkkel fog menni!

Találd meg a csúcsértékesítőket vagy válj Te magad azzá!
Na, de meg lehet tanulni az értékesítést? Ki lehet javítani a hibákat?

Igen!

És ki is kell!


Meg lehet tanítani szinte bárkinek a módszert, ha Ő maga is vállalja, hogy beleteszi a maga részét!
El lehet sajátítani a technikát és a hozzáállást is, ha igazán akarja, ezt hosszú évek tapasztalata mondatja velem.

Figyeld csak az én sztorimat, aztán már mutatom is a megoldást.

Kreutz Zsoltnak hívnak, és az eddigi életem nagyobbik felét értékesítéssel töltöttem.

27 évvel ezelőtt kezdtem értékesítéssel foglalkozni. Kudarcot-kudarcra halmoztam, mert sem a szüleimtől nem örököltem kereskedői vénát, sem a környezetemben nem voltak olyanok, akiktől ezt elleshettem volna.

Számítógépes mérnökként dolgoztam ekkor, és ha nem hozza elém a “véletlen” ezt a hivatást, akkor most nem olvasod ezeket a sorokat.

Szóval, egy kedves barátom elhívott értékesíteni…

Nem tudtam, hogyan kell üzletiesen öltözködni, kommunikálni, és meggyőzni valakit. Innen szép nyerni.

De!

Éppen ezért elkezdtem tanulni nagyon intenzíven, mert arra azért rájöttem, hogy ez egy szakma, amit meg lehet tanulni.

Négy hónap bukdácsolás után a cég legjobbjai között találtam magam, köszönhetően a rengeteg tanulásnak és a napi 4-5 megbeszélésnek.
A többi már jött magától. Értékesítési vezetőként folytattam, majd jöttek a saját cégek. Tehát mindkét végletet megtapasztaltam.

És mai napig értékesítek. és persze, rengeteg üzletkötővel kerültem kapcsolatba, aztán sokukat én képeztem ki.
Óriási volt látni azokat a cégeket, értékesítőket, akik a kudarcaikból felállva elindulnak a siker útján.

18 éve dolgozom trénerként.

Még 2006-ban megalkottam egy online tréninget, ami évről-évre fejlődik, bővül, és amelyet mára több száz cég, több ezer értékesítője végezte el, és tanulta meg a profi értékesítés technikáját, módszerét valamint az ehhez szükséges hozzáállást és kommunikációt. Tényleg nagyon ütős cucc lett!

Már csak egy kérdés maradt:

Készen állsz bekerülni a TOP 7%-ba

Mindazt, amit én megtanultam, megtapasztaltam sok ezer megbeszélésen, több ezer értékesítő képzése során, abból készítettem egy brutálisan hatékony 8 hónapos online tréninget, melyet mára rengetegen végeztek el sikerrel.

Mit kapsz a SALES BUMM-X tréningtől?

Először is: Tudom, sokan a varázspirulákban hisznek, a gyors változásban, de az NEM LÉTEZIK! Csak a következetes meló! Ezért kapsz egy komplett sales módszertant, amelyet azonnal tudsz használni, és ha a jövőben bármikor problémád van, bele tudsz majd olvasni. Igen, elfogult vagyok, de meggyőződésem, hogy a SALES BUMM-X tréning az egyik legjobb választás, ha a csúcsra akarsz kerülni,

8 hónapon keresztül minden héten fogsz kapni egy online leckét, melyben mindent elárulok, amit az elmúlt 27 évben magamba szívtam. Amit az értékesítés és a kommunikáció terén megtanultam, leteszteltem, megtapasztaltam, és kipróbáltunk ezernyi értékesítési tárgyaláson, előadáson, beszélgetésen vagy konfliktushelyzetben. Elfoglalt embereknek készült, ezért a tréning kb. heti 20-30 perc plusz elfoglaltságot fog Neked jelenteni, mert a feladatok nagy részét már élesben gyakorolhatod, így pont időt fogsz spórolni a segítségével.

A legütősebb technikák lesznek a kezedben, tudni fogod, hogyan egyeztess profin időpontot, hogyan nyiss meg egy megbeszélést, hogyan tartsd fenn végig a leendő vevő érdeklődését, hogyan előzd meg a kifogásokat, de, ha mégis előfordul, könnyedén tudod majd kezelni azokat. És a lezáráshoz, ártárgyaláshoz is olyan módszereid lesznek, amelyek hatékonyságát most el sem tudod képzelni. Sőt, érintjük az írásos és az online kommunikációt is, tehát egy ütős ajánlat megírásához, egy weboldal, egy reklám megtervezéséhez, vagy egy e-mail kampány kivitelezéséhez is lesznek eszközeid,

Egy jó értékesítő egy kicsit pszichológus is, ezért mindig szót ejtünk a pszichológiai háttérről, hogy megértsd a miérteket is. Hogy tudd, pontosan mi zajlik egy kekeckedő vevő, vagy egy vásárló fejében, miközben vívódik. Tudni fogod, hogyan vásárolnak az emberek, így, mint egy gondolatolvasó, pontosan tudni fogod, mit kell tenned a következő lépésben, és hogyan tudsz olyanná válni, akit kedvelnek, tisztelnek és komolyan vesznek. És, persze, törzsvevőként visszavárnak.

Kapsz 8 hónapnyi konzultációs lehetőséget, hogy ha bárhol elakadsz, legyen, aki megadja a válaszokat, és továbbsegítsen az utadon. Garantálom, hogy ha elolvasod a leckéket, megcsinálod a gyakorlatokat és beépíted a munkádba, már 3 hónap után nagyon komoly változást fogsz tapasztalni, akár értékesítőként végzed, akár vezetőként. Ha nincs így, meghívlak egy kávéra a Frei kávézóban, és ott adom vissza a pénzedet!

 Házi feladat is lesz, ami nagyon fontos része a tréningnek. Ez abban segít majd Téged, hogy a heti anyag rutinná váljon, mert éles helyzetben, a mindennapi munkád során csinálhatod majd, és tapasztalni fogod, hogy napról-napra jobbá válsz, és magabiztosabban fogod magad érezni a mindennapi helyzetekben. Észrevétlenül válasz majd TOP-értékesítővé, ha tényleg odateszed magad.

Akkor is érdemes belevágnod, ha már van előképzettséged, és akkor is, ha még csak most kezded a szakmát, mert az anyag így lett kialakítva, és a heti feladatokat is majd igazíthatod a jelenlegi tudásodhoz, és ahhoz, mennyire vagy bevállalós.

Ami miatt igazán ütős lesz a cucc! Kezdjük az extra (X) verzióval!

Először is, a tanfolyam ideje alatt korlátlan számodra az e-mail konzultáció. Küldöd a kérdést, és megy a válasz. Ez önmagában brutális segítség, olyan, mintha 8 hónapra felbérelnél egy sales-coach-ot.

Másodszor, a tréninged kezdetekor kapsz egy Sales Control lapot, amelyet kitöltve folyamatosan egy térkép lesz a kezedben a saját értékesítési készségeidről. Tudni fogod, mely erősségeidre alapozhatsz, és mely képességeidet érdemes fejlesztened. Vagyis egy folyamatosan up-to-date képzési terv lesz a kezedben. Tudod, ez mekkora előnyt jelent majd másokkal szemben?

Harmadszor, ha egy kis extra segítségre lenne szükséged (tanácsadás, coaching), akkor a Te számodra a tréning ideje alatt minden kifizetett ülés mellé még egyet kapsz ajándékba.

Vagyis, semmit nem kockáztatsz! Bármikor leiratkozhatsz a tréningről, és ha követted, olvastad, csináltad, amit javasoltam, és mégsem tapasztaltál változást, visszafizetem Neked a tréning díját!

A tréning végeztével pedig megkapod a teljes anyagot MP3 formátumban is.

Előfizetéses rendszerben, 8 havi részletben is regisztrálhatsz, ezt majd a megrendelésnél választhatod ki.
Ha kérdésed van a tréningről, vagy további információkra van szükséged, írj ide (info[kukac]kommunikacio.eu)!

Ha valóban vannak kérdéseid, tedd fel! A profik elébe mennek a problémáknak! Kezdeményeznek!

Mikor kezdődik?

A tréning első leckéjét 2021. július 6-án kapod.

Innentől minden kedden érkezik egy lecke (a 8 hónap alatt összesen 34), benne a tudásanyaggal, és a feladatokkal. Az utolsó leckét februárban kapod majd.

A jelentkezés módjai:

SALES BUMM-X – előfizetés
8 havi részletben fizetve a havidíjad: 8.900 Ft/ hó (összesen 8 hónapon keresztül, júliustól-februárig)

SALES BUMM-X – egy összegben
Egyösszegű előre fizetés választása esetén kedvezményt biztosítunk Számodra.
Így 71.200 Ft helyett 63.000 Ft lesz a tréningdíjad. (Megrendeléskor választhatod ki)

Az e-mail konzultációk miatt a létszám korlátozott, 30 fő tud jelentkezni. A tanfolyamon való részvételedet a jelentkezéssel, és az első részlet befizetésével tudod biztosítani. Számodra

Ez tehát az ütősebb lehetőség! De!

Ha úgy érzed, hogy konzultációk nélkül is boldogulsz, nincs szükséged arra, hogy fogják a kezed, és kitartóan, következetesen feldolgozod majd a leckéket, akkor fapados verzió is van (extrák (X) nélkül), ami csupán a leckéket tartalmazza, és a feladatokat. Ha ismered magad, és tudod, hogy meg fogod csinálni, akkor ez is komoly segítség számodra.

SALES BUMM – előfizetés
8 havi részletben fizetve a havidíjad: 3.700 Ft/ hó (összesen 8 hónapon keresztül, júliustól-februárig)

SALES BUMM – egy összegben
Egyösszegű előre fizetés választása esetén kedvezményt biztosítunk Számodra.
Így 29.600 Ft helyett 25.000 Ft lesz a tréningdíjad. (Megrendeléskor választhatod ki)

A részvételi díj mindegyik esetben alanyi adómentes, tehát nincs + áfa
A tanfolyamon való részvételedet a jelentkezéssel, és az első részlet befizetésével tudod biztosítani.

Mi fog történni jelentkezés után?

Jelentkezés után díjbekérőt küldünk Neked a választott fizetési mód szerinti összegről, melyet a megadott számlaszámra tudsz majd elutalni. A tréninggel kapcsolatos minden fontos tudnivalót pedig majd megtalálsz a júliusi első leckében. Jelentkezéskor figyelmesen töltsd ki az adataidat, klikkeld be, hogy “nem vagy robot” és fogadd el a feltételeket.

Figyelj! Most egy nagyon fontos dolog dől el!

Ebben a szent pillanatban mutatod meg, hogy mennyire gondolod komolyan! A 7%-ba kerülés nem megy bárcsakhűdejólenne módon, csak vagány beleállással!

De!

Ha most felpörögtél a lehetőségtől, akkor használd ki az erejét! Tényleg ne halogasd, hanem adj egy esélyt Magadnak, Magatoknak és erősítsd meg azokat, akik a bevételt hozzák!

Válaszd ki, melyik a legjobb Neked, bátran NYOMD  MEG MOST a megfelelő gombot, regisztrálj, és válj kiemelkedően sikeres értékesítővé!

SALES BUMM-X - előfizetés

8,900 Ft/hó
 • 1. 34 lecke
 • 2. Házi feladatok minden hétre
 • 3. Sales Control lap
 • 4. Coaching, tanácsadás 1+1
 • 5. Korlátlan e-mail konzultáció
 • 6. A tréning hanganyaga

SALES BUMM - előfizetés

3,700 Ft/hó
 • 1. 34 lecke
 • 2. Házi feladatok minden hétre
 • 3. Sales Control lap

Én a tanfolyam előtt nem tanultam sehol értékesítést. A saját elképzeléseim szerint mentem a magam útján, de folyton azt éreztem, hogy ez kevés, biztos voltam benne, hogy ezt lehetne sokkal jobban is csinálni! Kapóra jött Zsolt ajánlata és feliratkoztam a tanfolyamra. Nem is csalódtam. Átfogó képet és ismereteket adott az értékesítésről. Elsajátítottam és alkalmazni kezdtem azokat a fogásokat, amelyekkel sikeresebbé válhattam. Nagyra tartom ezt a tréninget, és minden értékesítőnek szívből ajánlom!

Frank Ferenc, Kera Bt.

Nagy ötlet volt, számomra az eddigi leghatékonyabb marketing tanfolyam, mert minden héten ráirányította a figyelmemet egy-egy területre, amit volt is idő alkalmazni, csiszolni.

Türmer Béla, Spidan Autó Kft.

Köszönöm, a Sales Bumm-os leckéket, hasznosak voltak. Ennek, és a céges képzésnek köszönhetően sikerült irodán belül a megbízási szerződések tekintetében a legjobbak közé kerülnöm az utóbbi pár hónapban.

Takács András, Otthon Centrum

Miért ajánlom?

Mert 8 hónapon át hetente hasznos, életszerű gyakorlati tippeket kapsz általa.

Melyeknek hála/köszönhetően hiteles profi értékesítővé válhatsz a tréning végére – amennyiben folyamatosan gyakorlod ezek alkalmazását.

Feltérképezheted és maximálisan kiaknázhatod vele az erősségeidet és napi szinten fejlődhetsz abban, amiben még úgy látod szükséges.

Megtanulhatod stílusosan Önmagad adni, megtalálva azt a célközönséget, akik közt napról napra egyre több elégedett, visszatérő ügyfelet tudsz kiszolgálni.

Kiss Boglárka, Blogi.hu

Nagyon hasznosnak találtam a sorozatot, és örülök, hogy módom volt részt venni benne.

Molnár György, Welcome to Hungaria Kft.

Pár vélemény egy 46 fős értékesítési csapattól:

“Segített a partnerek felkeresésében és a kommunikációban”

“Az a jó benne, hogy bármikor elővehetem ismétlés céljából”

“A leckék önbizalommal töltöttek el”

“Olyan, mint egy személyes képzés, amiben a saját tempójában halad az ember”

“Amióta elkezdtük a képzést, sokkal tudatosabban alkalmazok olyan eszközöket, melyekre régebben szinte oda sem figyeltem”

Székely-Horváth Rita, Fétis Kft.

Az a fajta kérdéstechnika, amit kaptunk, zseniális. Egyszerűen gyerekjátékká és élvezetessé teszi az értékesítést.

Anonim

Basszus! A telemarketinget én eddig teljesen szarul végeztem. Azt hiszem, az első dolgom lesz, hogy hétfőn kidolgozzuk az új forgatókönyvet.

Anonim

Mostantól soha nem a prezentációra helyezem a hangsúlyt. Inkább az ügyfélre fogok figyelni, amihez minden eszközt megkaptam, köszönöm.

Anonim

Életem legjobb döntése volt ez a tanfolyam. Köszönöm nektek!

Anonim
Köszönöm a lehetőséget, tavaly megkaptam Tőled 8 hónapon keresztül ezeket a leckéket.
Csúcs mindegyik.
Minden jót!
Alex