Hogyan lehet a bevételeket növelni még olyan nehéz
helyzetben is, amikor a legtöbben elvéreznek?

Természetesen nincs rá egymondatos válaszom, és nem is akarom elbagatellizálni
azokat a problémákat, amelyekkel most a legtöbb cégnek szembe kell néznie.

Kövess inkább a gondolamenetben!

Fiatalkoromban rengeteg sportot kipróbáltam.
Mindegyik edzőm különféle csalafinta trükköket talált ki nekünk.
Az úszóedzéseken gyakran tenyérellenállással úsztunk, amitől nehézzé vált a karcsapás, és ez nagyon jó hatással volt az izmainkra, az állóképességünkre.
Természetesen ez egy „nem normális” helyzet, csupán arra szolgált, hogy megerősödjünk.

Amikor kajakoztam, akkor az edzőnk gyakran „cseszett ki velünk” oly módon, hogy a kajak elejére felköttette a melegítőfelsőnket. Ez sem „normális”.
Brutálisan nehéz volt így evezni, a hajó szinte csak vánszorgott, mi meg kileheltük a lelkünket még ezért a vánszorgásért is.
De amikor leszedtük a hajó elejéről a melegítőt, álom volt az evezés, és a hajó is szaladt ám sebesen.

A kézilabdaedzőnk passzolgatás közben a labdát cserélte le egy medicinlabdára.
Hát, maradjunk annyiban, hogy nem teljesen ugyanaz, mint egy kézilabdával.

A „nem normális”, a nehezített pálya azt hozta magával, hogy erősebbek lettünk.

De csakis azért, mert úsztunk, eveztünk és passzolgattunk. Ha a nehézségek miatt abbahagytuk volna, ha kimászunk a medencéből, ha letesszük a lapátot vagy a labdát, akkor semmi nem történt volna.

Most NEM NORMÁLIS helyzet van! Az életben és a bizniszben is. 

Pontosabban, most olyan edzések jönnek, amikor nehezített a pálya.
Természetesen a nehéz gazdasági helyzet megkíván bizonyos megszorításokat.
Némi takarékoskodást, spórolást.

De nem szabad abbahagyni a cselekvést, és semmi olyan dolgot sem, ami a cselekvést elősegíti.

Az összes vállalati tevékenység közül a legnagyobb lehetőség ilyenkor az értékesítésben rejtőzik.
A spórolás, a takarékoskodás a meglévő pénzeid megóvását segítik, és annak is csak egy kis százalékát mentheti meg, míg az értékesítés, a cselekvés akár sokszorozni is tudja a bevételeket, főleg egy olyan terepen, ahol a „többiek fékeznek, amikor tövig nyomod a gázt.”

Ebben lesz segítségedre a

Ez egy 4 hetes intenzív sales kurzus vezetőknek és értékesítőknek akiknek minden vágyuk,
hogy növekedjenek és bőséget teremtsenek bármilyen is a gazdasági helyzet.

Nem csupán technikákat fogunk gyakorolni, hanem változásra törekszünk a fejekben is.
Megértjük a válság természetét, és a hozzá való legjobb viszonyulást.
A pszichológiai elvektől indulunk és mind a kommunikációs, mind az értékesítési hibákat kijavítjuk.
Az elmúlt 25 év alatt megalkotott összes módszeremet, praktikámat adom át, hogy a jók között is a legjobb lehess.

Miért tanulj tőlem?

Szia, ha még nem ismerjük egymást, Kreutz Zsolt vagyok, 2003 óta tréner. Eleinte sales tréningeken segítettem az értékesítőknek, hogy hatásosabban adják el magukat, a cégüket és a terméküket, miközben az etikus magatartást, a segítő szándékot helyezik előtérbe.

Mára több ezren végezték különféle kurzusaimat, a lenti logók pedig azon cégek közül mutatnak néhányat, ahol együtt dolgoztunk a csapat értékesítésén.

2009 óta kommunikációs tréningeket is tartok, és már a sales tréningek részévé is vált, mert hiába minden technika, ha nincsenek jó kommunikációs alapok, illetve a kurázsi vagy a hozzáállás hiányzik, ezért 2017 óta a coaching is segítségemre van ebben a munkában.

Velük már dolgoztam együtt:

És! Most számodra is itt a lehetőség!

Eddig csupán zárt értékesítési tréninget tartottam cégeknek, sales csapatoknak,
erre a tréningre most azonban Téged is szeretettel várunk, ha

Cégvezető vagy,

de nem akkora az értékesítői csapatod, hogy egy zárt tréninget tudtál volna szervezni nekik, viszont tudod, hogy mekkora erőt, motivációt adhat egy sales tuning számukra.

Értékesítő vagy,

és tudod, hogy a jelenlegi helyzetben a bátor előre tekintés, a profi értékesítői hozzáállás a kulcs ahhoz, hogy meglóduljanak a bevételeid, és folyamatos növekedésben maradj

Lojális munkatárs vagy,

és a munkád szerves részét képzi, hogy meggyőzd az ügyfeleidet, kezeld a kifogásaikat, reklamációikat, elérd náluk, amit szeretnél, hogy a céged jobban működjön!

Lássuk, pontosan miből áll ez a program!

Tréning

4 héten keresztül keddenként találkozunk, ahol fogsz kapni majd elméleti anyagot és gyakorolni is fogunk. Lesznek egyéni és csoportos feladatok is, amelyek mind abban segítenek majd, hogy már a tréningen legyenek élményeid arról, milyen egy-egy technika alkalmazása.

Gyakorlás

A tréningnek egy nagyon fontos része, hogy az alkalmak között kapsz egy heti feladatot is, amit egészen a következő tréningnapig gyakorolhatsz. Ez abban segít, hogy a legfontosabb készségeket már a tréning időtartama alatt elkezdd szokás szintűvé tenni, rutinná alakítani. 

Konzultáció

A tréningben soha nem leszel egyedül. Bármikor kérdezhetsz tőlem, vagy akár a társaidtól is élőszóban vagy e-mailben, de ha mélyebben rejtőzik egy-egy probléma, akkor a coaching is rendelkezésedre állhat, mindent annak függvényében teszünk, hogy a lehető leghasznosabb legyen! 

Íme, az étlap!

1. alkalom

Ezen a napon bemelegítünk. Kommunikációs alapokkal.
És Rólad is szó lesz. Hogy milyen hatással van Rád a gazdasági helyzet! Milyen hiedelmeid és kommunikációs félelmeid gátolják az értékesítési sikereidet. Ez önmagában egy komoly téma, nagyon sokat fog hozzátenni a mindennapi munkádhoz.

2. alkalom

Ezen a napon már belevágunk a téma sűrűjébe.
Milyen tévhiteket hordozol magaddal az értékesítésről? Leromboljuk mind! Megtanulsz profiltérképet készíteni, megismered a mágikus hármast, a TIPLI-t, és a vásárlás pszichológiáját, ami nélkül lehetetlen hatékonyan értékesíteni.

3. alkalom

Tisztában vagy a vásárlói típusokkal? Na, majd most!
Megtanulunk hatékonyan telefonálni és kezelni a problémákat.
A félelem pszichológiáját is megismered, ami nélkül nagyon nehéz átbillenteni egy tétovázó vevőt. El sem hinnéd, mennyi vásárlót tudsz ezzel megtartani.

4. alkalom

Amikor érvelsz, nem mindegy, mit és hogyan mondasz. Ha ezt jól csinálod, olyan, mintha lenne egy távirányítód a vásárlóhoz.
Hogy törzsvevőid legyenek, belemélyedünk a marketingbe, hogy a kosárértéket is növeljük, sőt megtanulunk elkészíteni egy hatásos ajánlatot vagy reklámot is.

Mit érdemes még tudnod?

 • Először is, egy vallomással tartozom. A tréning eredeti címe „Virítsd a lóvét!” volt, ám ha valaki nem látta a filmet, annak ellenszenves lehetett volna. De a lényeg mégis ez: azt akarom, hogy aki ezt a kurzust elvégzi, annak a partnerei virítsák a lóvét.

 • A kurzus a lényegről szól, így teljesen mindegy, hogy kezdőként vágsz bele, hogy beletanulj, vagy haladóként, hogy csiszold a tudásod. Nem fogsz csalódni, ezt garantálom.

 • Ha vezető, vagy, és szeretnél még jobb tárgyalóvá válni, gyere el. Ha pár kollégád szeretnéd szívósabbá, hatékonyabbá tenni, hozd el őket is, vagy csak ajándékozd nekik a lehetőséget.

 • Ha már gyűröd egy ideje ezt a szép szakmát, de gyengültek a számaid, vagy éppen a kiégés, a fásultság terhe nyomja a vállad, akkor is érdemes eljönnöd megújulni, és fiatalos lendületet venni az elkövetkező évre.

 • Fontos tudnod, hogy ez a tréning nem csupán technikai munícióval fog felvértezni, hanem egy csomó paradigmát fogunk lerombolni, így teljesen másképp fogsz gondolkodni az értékesítésről, és másképp fogsz az ügyfeleidre tekinteni.

 • Ha bármikor a program során elakadsz, dobhatsz egy mailt, vagy beszélhetünk telefonon, és segítek.

 • Ha ennél komolyabb segítségre lenne szükséged, akkor ott egy másik lehetőség, és négyszemközt coaching vagy tanácsadás segítségével találunk megoldást.

 • Termék vagy szolgáltatás? Mindegy. Az alapelvek ugyanazok, és a példákat, a feladatokat úgy adom majd, hogy figyelembe veszem a résztvevők valós helyzetét. Vagyis Rád szabom.

 • Túl agresszív, nyomulós vagy? Netán félénk? Ezt is figyelembe vesszük majd, és együtt megtaláljuk a stílusod. Ami passzol Hozzád.

 • Személy szerint én majd akkor fogom igazán jól érezni magam a bőrömben, ha a tréning után úgy gondolod, hogy a többszörösét is boldogan kifizetted volna, mert az ügyfeleid azóta virítják a lóvét. És legyen is így!

Visszajelzések

Az eredmény önmagáért beszél. Idei évünk árbevétel növekedése csaknem 20%-al magasabb mint tavaly. A tréningen elhangzottakra épülve minden irodában kialakult egy vezető telemarketinges. Nagyobb a dolgozók hűsége a céghez, ezáltal csökkent a felvételiztetés költsége.
Örülök, hogy együtt dolgozhattunk!
LUX Hungária Kft.
Lehetőségünk volt Kreutz Zsolt eladási tréningjén részt venni a kollégákkal. Véleményünk abszolút pozitív volt.
A teljes tréning impulzív, figyelemfelkeltő, mozgalmas volt. Könnyen találta meg a közös nyelvet a kollégákkal, hamar bizalmat keltett bennünk és figyelmüket ébren tudta tartani a tréning egész idejére.
Összességében melegen tudjuk ajánlani Kreutz Zsolt által szervezett eladási tréninget.
Tipp Ingatlaniroda
Pár vélemény egy 46 fős értékesítési csapattól:
– Segített a partnerek felkeresésében és a kommunikációban.
– Önbizalommal töltött el.
– Nagyon sokat segített a fejlődésemben.
Amióta elkezdtük a képzést, sokkal tudatosabban értékesítek.
Fétis Kft.

A döntés könnnyű. Csak nyerhetsz!

Vagyis, ha beletetted magad a programba és mégsem vagy elégedett az eredménnyel, akkor a teljes összeget visszafizetem számodra!

De!

A Te érdekedben…

Ha trénerként úgy látom, hogy a programba NEM teszed bele a szíved, nem végzed a házi feladatokat, akkor én is javasolhatom, hogy bontsuk fel az együttműködésünket.

Gyere, vágj bele!

Íme, az ajánlatom!

Hoppá! Erről lemaradtál.

A jelentkezés lezárult.

Iratkozz fel értesítőre, hogy ha újra megrendezésre kerül
a program, az elsők között jelezhessük Neked!

  Adatkezelési Tájékoztató

  Megismertem és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót, és hozzájárulok, hogy a megadot e-mail címemre küldjétek az értesítést.