Mint a vándor, aki egy bonyolult hegyrendszert ismert meg vándorlásai közben,
és a legmagasabb csúcsra érve, átlátja egy táj szerkezetét, úgy látjuk mi is
a múló évekkel a rendszert mindabban, ami történik életünkben.

Az én sztorim biztosan tanulságos lesz!

1994-ben váratlanul megcsörrent a telefonom…

Egy nagyon kedves ismerősöm, (nevezzük Andinak) egy kiadó kereskedelmi igazgatója hívott fel, és megkérdezte, van-e kedvem elmenni hozzájuk üzletkötőnek.
Reflexből jött a válaszom: – Te hülye vagy?

Nem volt semmi érzékem hozzá, nem tudtam, hogy kell kommunikálni, eladni, de még az üzleti megjelenésem is kimerült abban a bizonyos érettségizős öltönyben, amit tetéztem egy csillivilli mintás vékony nyakkendővel.

Mégis rábeszélt, és végül elkezdtem a munkát. Ínséges 4 hónap után elkezdtek jönni az eredmények, és aztán Andi után a legjobb üzletkötő lettem. Ez rengeteg kudarcnak, sok beszélgetésnek, és két könyvnek volt köszönhető, meg annak, hogy ezerrel toltam a megbeszéléseket. Ez volt 30 éve.

Tisztában vagyok vele, hogy ma már teljesen más a helyzet.
Azóta rengeteg változás történt. Ma már rengeteg könyv és tréning van, átéltünk két válságot, egy pandémiát, és ma már a cégek alkalmazottjai is többet tudnak az értékesítésről, mint akkoriban egy üzletkötő.

Ma már nem technikákra van szükség meg trükkökre, hanem valami egészen másra.
És ahhoz, hogy hatékonyan működjön, az egész értékesítést újra kell gondolni.

Ebben lesz segítségedre a

 

Itt jönne a tréning leírása, mint csodaszer, némi csillámporral leszórva.

Helyette a tények:

 • Ez a tréning 2006. óta már nagyon sokszor indult el, és számos cég rengeteg üzletkötője tanulta meg ebből az értékesítést.
 • 4 hónap alatt végigvezetlek azon a folyamaton, amit megtanultam 30 év alatt értékesítőként, és trénerként.
 • Minden alkalommal bővült és alakult, mert változnia kellett, mint ahogy az emberek és a gazdaság is változott.
 • A kis pipa azért került a végére, mert ez lesz a legutolsó és így kipipáltuk.

Mi ez az egész?

Egy 4 hónapos izgalmas online tréning olyan értékesítőknek, vállalkozóknak, cégvezetőknek, akiknek minden vágyuk, hogy növekedjenek egy olyan időszakban is, amikor a legtöbben már elfogadták, hogy most pangás van.

Tényleg, mindent átadok. Nem szédítelek, és a tréning amúgy is teljesen gyakorlati, vagyis végig feladataid lesznek, és ha elakadsz, akkor ott leszek, és válaszolok a kérdéseidre.

Miért tanulj tőlem?

Szia, Kreutz Zsolt vagyok, 21 éve tréner. Eleinte csak sales tréningeken segítettem az értékesítőknek, hogy hatásosabban adják el magukat, a cégüket és a terméküket, miközben az etikus magatartást, a segítő szándékot helyezik előtérbe.

Mára több ezren végezték különféle kurzusaimat, a lenti logók pedig azon cégek közül mutatnak néhányat, ahol együtt dolgoztunk a csapattal.

2009 óta kommunikációs tréningeket is tartok, és ez már a sales tréningek alapjává is vált, mert hiába minden technika, ha nincsenek jó kommunikációs alapok, illetve a kurázsi vagy a hozzáállás hiányzik, és ezért a személyiségfejlesztés, és 2017 óta a coaching is segítségemre van ebben a munkában.

Velük már dolgoztam együtt:

És! Most eljött a legutolsó lehetőség!

Ne maradj le róla, szerezd meg azt a tudást, ami már ezreknek segített jobb értékesítővé válni.

Mikor érdemes belevágnod?

Ha kisvállalkozó vagy,

és így Te is kerülsz olyan helyzetbe, hogy a portékádat megmutasd a vevőidnek. Ha már mindenféle módon próbálkoztál, de nem igazán vagy elégedett az eredménnyel, viszont nyitott vagy a fejlődésre.

Ha értékesítési vezető vagy,

és tudni akarsz a legjobban működő módszerekről, amit átadhatsz a munkatársaidnak is, hogy ők is profikká váljanak.

Ha értékesítő vagy,

és óriási Benned a vágy, hogy a lehető legjobban csináld ezt az izgalmas szakmát, ami ráadásul bőséges jólétet adhat Neked!

Lássuk, pontosan miből áll ez a program!

Leckék

4 hónapon keresztül hetente kétszer fogsz kapni majd izgalmas leckéket, e-mailben. Lesznek technikai tartalmak és lesznek olyanok, amelyek a stratégiában, a hozzáállásban segítenek majd.

Gyakorlatok

A tréningnek nagyon fontos része, hogy az alkalmak között kapsz majd egy feladatot is, amit egészen a következő leckéig gyakorolhatsz. Ez abban segít, hogy a legfontosabb készségek már a tréning alatt beépüljenek. 

Konzultáció

A tréningben soha nem leszel egyedül. Bármikor kérdezhetsz tőlem e-mailben, és segítek.
Választhatod a VIP verziót is, hogy még több támogatásban legyen részed!

Íme, az étlap!

1. Értékesítési kommunikációs alapok

Ez lesz a bemelegítés. Azokkal az értékesítési és kommunikációs alapokkal kezdünk, amelyek elengedhetetlenül fontosak, hogy hatékony lehess az eladásban, és a gondolkodásod is ráálljon arra a hozzáállásra, ami hosszútávú ügyfeleket jelent.

2. Telemarketing hatékonyan

Szinte mindenki fél a hideghívástól, az ügyfelekkel történő időpontegyeztetéstől, és ezért a legtöbben „megúszósan” végzik. Vagy sehogy. Pedig lehet ezt jól is csinálni,
ha ráérzel az ízére. Itt erről lesz szó.

3. A profi értékesítés menete

Megtanulod azt a 4 lépcsős modellt, amit nem szabad másképp csinálni, ha nem akarsz állandóan magyarázkodni az ügyfélnek.
A kifogástalan értékesítés létezik, de azért megtanuljuk a kifogáskezelést, és persze a lezárást is. No, és mindezt megtanulod írásban és online is.

4. A széfbe zárt titkaim

Van egy csomó dolog, amiről egyszerűen tudnod kell, ha biztonságban akarod érezni magad értékesítéskor.
Megmutatom mindennek a pszichológiai hátterét, a mágikus hármast, a vásárlás pszichológiáját, és egy csomó nélkülözhetetlen titkot.

Mit érdemes még tudnod?

 • SALES CONTROL
  A tréning kezdetén kapsz egy Sales Control lapot, amit kitöltve kapsz egy térképet a jelenlegi készségeidről, képességeidről, így folyamatosan monitorozhatod, miben vagy jó és miben érdemes fejlődnöd

 • MEKKORA RUTINNAL RENDELKEZEL?
  Teljesen mindegy. A kurzus a rizsa nélküli lényegről szól, így teljesen mindegy, hogy kezdőként vágsz bele beletanulásképp, vagy haladóként csiszolnád a tudásod, hasznodra fog válni, ezt garantálom

 • ESZKÖZÖK
  Sok olyan segédeszközzel is ellátlak, ami végtelenül egyszerűvé teszi majd a profi értékesítés elsajátítását. Technikák, praktikák, módszerek, amelyek magabiztosságot adnak majd éles helyzetekben, így nagyobb esélyekkel vághatsz bele

 • KIÉGÉS HATÁRÁN VAGY?
  Ha az elmúlt években gyengültek a számaid, és emiatt a kiégés, a fásultság terhe nyomja a vállad, akkor használd ki ezt az utolsó lehetőséget, mert tapasztalatból mondom, hogy fel leszel vértezve annyi mindennel, hogy új lendületet hoz majd a bizniszedbe.

 • FÉLSZ, HOGY NEM CSINÁLOD VÉGIG?
  Ha bármikor a program során elakadsz vagy kiesel a ritmusból, dobj egy mailt, és segítek.

 • HA IGAZÁN KOMOLYAN GONDOLOD,
  akkor válaszd a VIP csomagot és az e-mail konzultáción túl coachinggal és/vagy tanácsadással is segítem a fejlődésed

 • NINCS ELÉG IDŐD ERRE?
  Ne aggódj, a feladatokat, gyakorlatokat úgy adom majd, hogy figyelembe veszem a résztvevők elfoglaltságát, és mindent a munkád közben tudsz majd élesben elvégezni. A hatékonyság miatt ez még időt is fog Neked spórolni

 • A VÉGÉRE EGY JÓ HÍR!
  Mivel ez a legutolsó SALES BUMM tréning, kitaláltam egy komoly, de játékos kedvezményt, aminek a mértéke egy bizonyos szempont alapján folyamatosan csökken a kezdés (július 9.) napjáig. A részvételi díjaknál is mindig az aktuálisan csökkentett összeget találod, és ez érvényes a jelentkezésedkor. (a részvételi díj alanyi adómentes)
  A kedvezmény jelenleg: 25%, 

 • RÁADÁS!
  Ezen belül is az első 10 jelentkezőnek elküldöm ajándékba a Legyél Hatással CD hanganyagát, Jelentkezz most!
  Kezdés: 2024. július  9.

 • A MEGRENDELÉS MENETE
  Válassz az ajánlatok közül, és töltsd ki a megrendelőlapot. Ezután kapsz egy visszaigazoló e-mailt, valamint a választott fizetési módnak megfelelő díjbekérőt. A tréning díját átutalással tudod rendezni, a végleges számlát a sikeres befizetés után küldöm el Neked e-mailben. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a megrendelőlap elküldése fizetési kötelezettséggel jár, és a tréningen való részvételed a díj befizetésével válik véglegessé. Ha kérdésed van, írj a hello kukac kommunikacio pont eu címre.

Visszajelzések

Köszönöm, a Sales Bumm-os leckéket, hasznosak voltak.
Ennek, és a céges képzésnek köszönhetően sikerült irodán belül a megbízási szerződések tekintetében a legjobbak közé kerülnöm az utóbbi pár hónapban.
Takács András, Otthon Centrum
Nagy ötlet volt, számomra az eddigi leghatékonyabb tanfolyam, mert minden héten ráirányította a figyelmemet egy-egy területre, amit volt is idő alkalmazni, csiszolni.
Türmer Béla, Spidan Autó Kft.
Pár vélemény egy 46 fős értékesítési csapattól:
– Segített a partnerek felkeresésében és a kommunikációban.
– Önbizalommal töltött el.
– Nagyon sokat segített a fejlődésemben.
– Amióta elkezdtük a képzést, sokkal tudatosabban értékesítek.
Fétis Kft.

A döntés könnnyű. Csak nyerhetsz!

Vagyis, ha beletetted magad a programba és mégsem vagy elégedett az eredménnyel, akkor a teljes összeget visszafizetem számodra!

De!

A Te sikered érdekében…

Ha trénerként úgy látom, hogy a programba NEM teszed bele a szíved, nem végzed a házi feladatokat, akkor én is javasolhatom, hogy bontsuk fel az együttműködésünket.

Gyere, vágj bele!

Íme, az ajánlatom!
Mivel ez lesz a legutolsó SALES BUMM, ezért 2024. június 25-ig a részvételi díjakból 25% extra kedvezményt kapsz!

SALES BUMM - VIP tréning

58,500 Ft
 • – 78.000 Ft helyett –
 • 1. 34 lecke
 • 2. Házi feladatok minden hétre
 • 3. Korlátlan e-mail konzultáció
 • 4. Konzultáció (45 perc)
 • 5. Coaching (45 perc)
 • 6. Utánkövető audit

SALES BUMM tréning

24,000 Ft
 • – 32.000 Ft helyett –
 • 1. 34 lecke
 • 2. Házi feladatok minden hétre
 • 3. Korlátlan e-mail konzultáció