Vajon miért van, hogy míg egyes vezetőket
tömegek követnek, mások nagyon magányosak?

Miért van egyikük hatással bárkire, míg a másiknak könyörögnie kell?

Mi az oka annak, hogy vannak fesztelenül kommunikáló vezetők, és vannak görcsösek?

A válasz persze lehet egyszerű…

… de megtalálni a miértet, vagy változtatni már korántsem az.

Legtöbbször nagyon mélyen rejtőznek a válaszok, ezért tudatosság, és komoly meló szükséges hozzá, hogy megtaláljuk az okokat, és kijavítsuk a hibákat.

Egy vezetőnek nagy szüksége van karizmára, átütő erőre, arra, hogy hatással tudjon lenni másokra. Arra, hogy fesztelenül átadja a gondolatait a partnereinek, kollégáinak.

Hogy magával ragadja őket, hogy megnyerje azokat a céljaihoz.

Steve Jobs, Churchill, King…

Szinte biztos, hogy hallottad már őket beszélni. Lendületesek, karizmatikusak, és magával ragadóak.

És még valamiben hasonlítanak.

Egyáltalán nem voltak ilyenek a kezdetekben!

Elsajátították azt a titkos valamit, amitől olyanokká váltak, ahogyan ma élnek az emlékeinkben.

Sok-sok energiát, rengeteg időt fektettek bele, hogy változzanak, hogy a félelmeik helyét átvegye az erő, a lendület, a lelkesedés.

Ezzel a céllal jött létre a

Vezetői Kommunikációs Mentorprogram

Ez egy kőkemény és intenzív kurzus vezetőknek, hogy a szükséges változás
ne évek, évtizedek alatt következzen be, hanem 3 HÓNAP alatt.

Nem technikákat fogunk gyakorolni, hanem igazi változásra törekszünk.
Bentről kifelé haladunk majd, melynek egy része négyszemközti tanácsadás és coaching,
egy másik része csoportos foglalkozás, és lesz magányos elvonulós része is, amikor
egy elméleti anyagot kell majd feldolgoznod, és gyakorolnod.

Miért tanulj tőlem?

Szia, ha még nem ismerjük egymást, Kreutz Zsolt vagyok, 2003 óta tréner. Eleinte sales tréningeken segítettem az értékesítőknek, hogy hatásosabban adják el magukat, a cégüket és a terméküket, miközben az etikus magatartást, a segítő szándékot helyezik előtérbe.

Mára több ezren végezték különféle kurzusaimat.

2009 óta tartok kommunikációs tréningeket, százak vettek már részt azon a legkeményebb 6 alkalmas programon, ahol szintén nagyon komoly változások történtek a résztvevőkkel, a kezdeti görcsösségük átalakult lelkesedéssé.

2017 óta coaching segítségével is támogatom azokat, akik mélyebb változásokat szeretnének elérni a kommunikációjukban.

Ők is tudják már, hogy milyen velem dolgozni:

De! Ezúttal tovább megyünk!

Ez a program most sokkal mélyebb lesz, mert a személyes kommunikációs edződ leszek.

Erre számíthatsz a Vezetői Kommunikációs Mentorprogram alatt:

3 hónapig folyamatos kapcsolatban leszünk, valamilyen csatornán végig ott leszek melletted, és fogom a kezed. Ha kell, buzdítani foglak, ha kell, cseszegetlek, vagy éppen az edződként adok majd személyre szabott feladatot.

A célunk az lesz, hogy megtaláljuk azokat a pontokat, amelyek eddig hátráltattak a fesztelenségben, feloldjuk azokat, és így új szokásokat tudj kialakítani a gyakorlás segítségével.

Ez egy nagyon erős program lesz, sokat fogsz naponta emlegetni, mert a változás nem mindig vidám dolog. De persze olyan is lesz, tehát együtt sírunk, és együtt nevetünk majd. (Ez utóbbi azért több lesz!)

Hetente fogsz kapni egy tudásanyagot írott és/vagy hanganyag formájában, feladatokkal és gyakorlatokkal, amiket az adott héten kell majd teljesítened. Ez majd feszegeti a korlátaidat, de úgy lett kitalálva, hogy elfoglalt vezetők programjába is beilleszthető.

A 3 hónap alatt 6 alkalommal fogunk négyszemközti üléseket tartani, ahol coaching vagy tanácsadás formájában dolgozunk majd együtt. Az alkalmak időpontját egyedileg egyeztetjük, találkozhatunk személyesen, vagy online felületen keresztül is.

Maga a program 2023. januárban indul, de már a decembert is kihasználjuk egy nulladik beszélgetéssel és a célok meghatározásával, hiszen ez minden résztvevőnél más és más lesz majd.

Milyen témákat fogunk érinteni?

 • Milyen félelmeket cipelsz a társas kapcsolataidban, honnan erednek, és mit kell tegyél ahhoz, hogy a feszültségből – fesztelenség, a görcsösségből – lelkesedés és öröm legyen?

 • Hogyan tudsz egy négyszemközti beszélgetést hatásosan végigvinni, legyen az egy egyszerű megbeszélés egy partnerrel, vagy éppen egy felrázó célú motivációs üzenet egy kollégával?

 • A személyes karaktered, a vezetői stílusod figyelembevételével hogyan lehetsz következetes vezető, aki határozottan, de asszertíven képvisel a saját és a vállalkozása érdekeit?

 • Hogyan tudsz egy munkahelyi (vagy akár magánjellegű) vitás helyzetet moderálni úgy, hogy a partnerek win-win módon zárják le a konfrontációjukat?

 • Hogyan tudod etikusan befolyásolni a munkatársaidat, partnereidet egy cél érdekében?
  (Szándékosan nem a manipuláció szót használtam, mert annak már pejoratív felhangja van, de foglalkozunk majd az etikátlan manipuláció felismerésével és kivédésével is.)

 • A tematika részét képezi a sales kommunikáció is, hiszen egy vezetőnek mindenképpen szükséges egyben jó értékesítőnek is lennie, még ha az értékesítést maga nem is végzi. Egyrészt, hogy tisztában legyen az értékesítők munkájával, másrészt mert a gondolatok, vagy éppen a céges vízió eladása is „értékesítés”.

 • A témába vág a hatékony belső kommunikáció megteremtése is, hiszen minden cég a vezető meghosszabbított árnyéka, és ezért a jó vezetői kommunikációval lehet a legkönnyebben megteremteni egy hatékony céges belső kommunikációt.

 • Bárhol is kell megjelenni a cégeddel, egy ütős bemutatkozón nagyon sok múlik, legyen az egy céges ebéd, egy rendezvény, vagy éppen egy hivatalos üzleti reggeli. És nagyon érdemes kilépni a „cégünk ekkor és akkor alakult, és ezzel vagy azzal foglalkozunk” ásításra sarkalló és őrjítően unalmas sablonjaiból.

 • És aztán ott van a nagy mumus, a nyilvános beszéd, ami csak idő kérdése egy vezetőnél, még ha a végletekig igyekszik is húzni annak eljövetelét. Egy cég, egy vezető karizmáját brutálisan megemelheti, ha ír egy könyvet, vagy előadásokat tart a saját területén. Onnan számítják szakértőnek. Főképp, ha ezt élvezetes formában teszi.

  Steve Jobs beszédeit várták a legtöbben az éves technikai konferenciákon, mivel nagyon ütősek voltak, és izgalmasak, és a sajtó is sokat beszélt emiatt a cégéről. Vagyis minél előbb válsz ellenállhatatlan szpíkerré, annál többet teszel a céged ismertségéért is. Minek halogatnád?

 • Ma már egyre több helyen válik szükségessé mindez online formátumban is, így a kamerába beszélést és a videó elkészítését is górcső alá vesszük, és valamilyen formában egy videód is el fog készülni a program végéig.

Készen állsz a változásra?

Íme az egyedi, vadiúj, személyre szabott ajánlatom!

A 3 hónapos Vezetői Kommunikációs Mentorprogram díja

Előre egy összegben: 420.000 Ft

3 havi részletben:  3 x 165.000 Ft

A részvételi díj tartalmazza:

 • a küldött (írott/hang) anyagokat,

 • a 6 négyszemközti ülést (coaching/tanácsadás),

 • a személyre szabott feladatokat,

 • szükség esetén a terembérleti és technikai költségeket,

 • és a Mentorprogram alatti korlátlan e-mail konzultációt.

A program időtartama:

 • 2023. január 4. – március 29. között

 • 2022. decemberben felvezető feladattal 

A feltüntetett összegek alanyi adómentesek, nem tartalmaznak ÁFÁ-t!

Nem tudsz dönteni? Csak nyerhetsz!

Vagyis, ha beletetted magad a programba és mégsem vagy elégedett az eredménnyel, akkor a teljes összeget visszafizetem számodra!

De! Mindkettőnk érdekei miatt!

(Ez most kemény lesz!)

Ha a program szervezőjeként, trénereként úgy látom, hogy a programba NEM teszed bele magad, nem végzed a házi feladatokat, akkor azonnali hatállyal felbonthatom az egyezségünket, és így számodra véget ér a program.

Visszajelzések az egyéni munkáról

Éppen stresszes időszakban kerestem fel Zsoltot coaching gyanánt. Sok fizetett órán voltam már, de pont olyan kérdésem volt ami félig üzleti-félig magánjellegű. 1,5 óra alatt a legtöbbre kezdeti HASZNÁLHATÓ (ami nagy szó) választ kaptam, gyakorlati-elméleti beszélgetéssel, feladatokkal egyaránt. Amennyiben Valaki szereti, ha Ő és a kérdései van a figyelem kereszttüzeben, diszkrét keretek között, négyszemközt, akkor tegyen egy próbát!
Holecz Gergő
Nem volt “tanítás”, hanem partnerség volt, ami felszabadultsághoz, kreativitáshoz vezetett. Folyamatosan jöttek az “aha-élmények”. Úgy volt önismereti tréning, úgy tudtam meglátni mélyebb korlátokat, gátakat, hogy észre sem vettem a játék közben, de aztán jött a megvilágosodás. Olyan elfogadó, támogató légkört teremtettél, s olyan embereket vonzottál be, ami a mindennapjaink elengedhetetlen része kellene hogy legyen, s mindenkinek meg kellene tapasztalnia.
Vajda-Nagy Tímea
Az a típusú ember vagyok, aki szeret kész válaszokat, megoldásokat kapni felmerülő kérdéseire. Közös munkánk kezdetén ezt vártam el Zsolttól is, de hamar csalódnom kellett. Ennél sokkal, de sokkal többet kaptam! Zsolt objektíven és előítéletek nélkül látta át a helyzetemet, számomra teljesen új nézőpontból világítva meg az általam megoldhatatlannak tűnő problémát. A mai napig bármikor számíthatok rá, ezért nagyon-nagyon hálás vagyok neki!
Rónai Beatrix

Hogyan tovább?

01

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

Ezután felveszem veled a kapcsolatot, hogy átbeszéljük a részleteket. Szeretném látni, hogy neked való-e a program, illetve, hogy tudod-e vállalni a részvétel feltételeit. Amennyiben mindketten úgy látjuk, hogy érdemes belevágni, szerződünk, és a megadott adatok szerint küldjük a díjbekérőt számodra.

02

Miután megtörtént a díj befizetése, 24 órán belül újra felvesszük Veled a kapcsolatot, és egyeztetünk egy időpontot.

Egy finom kávé vagy tea mellett, illetve ha ez nem lehetséges, akkor online tartunk egy nulladik üléstItt megbeszéljük a stratégiát, illetve már kapsz is egy kis feladatot majd az év hátralévő részére.

03

Ezután kezdődik a kemény munka! : )
A Vezetői Mentorprogram első tudásanyagát 2023. január 4-én kapod meg e-mailben, és onnantól minden héten kapsz majd újabb feladatokat és tananyagokat.

A négyszemközti ülések időpontját és helyszínét egyedileg egyeztetjük, havonta 2 coaching alkalommal találkozunk a program ideje alatt, március végéig.

Jelentkezz még ma!

Köszönöm az érdeklődést a Vezetői Kommunikációs Mentorprogram iránt!

A jelentkezés elküldése után felveszem Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket.

Az űrlap kitöltése jelzi a részvételi szándékot, azonban nem minősül
szerződéskötésnek, és nem jár fizetési kötelezettséggel.

  Miért szeretnél részt venni a Mentorprogramon?*

  Mit vársz Zsolttól és a programtól?

  Tudod teljesíteni a feltételeket? (részvételi díj, feladatok elvégzése, coaching ülések)

  Melyik fizetési módot tudod vállalni?*

  Név*

  Cégnév

  E-mail*

  Telefon

  Megjegyzés

  Adatkezelési Tájékoztató