Hogyan tudsz 2018-ban egy nagy lépést tenni az üzleti sikered felé?

A legtöbb marketingkutatásban szerepel a trend, miszerint a videók előretörése megállíthatatlan. Bemutatkozáskor, népszerűsítésre, értékesítésre is alkalmas, és egyre nagyobb a kedveltsége. Ezt megerősítik a közösségi oldalak változásai, a videomegosztók egyre növekvő népszerűsége, és persze a logika is, hiszen szeretünk szórakozva tanulni, játékosan informálódni és élvezettel vásárolni.

Aki tehát nem kezd el mielőbb videókat készíteni a vállalkozásáról, a termékéről, garantáltan hátrányba kerül azokkal szemben, akik már rég a színes, szagos, szélesvásznú marketinget tolják.

Na jó, de hogy kezdjek neki?

Ez a legjobb kérdés, és már adom is a választ:

Ez egy 4 hetes program, ahol végigvezetünk a fontosabb tudnivalókon, hogy a tréning elvégzése után már gyerekjáték legyen számodra a videózás.

Lássuk a tematikát:

1. alkalom

Ebben a részben megérted a kommunikációs félelmeid okát, a kamerafrász lélektanát. Kapsz rá olyan megoldást, amivel azonnal kezelni vagy tompítani tudod a félelmeid.
Sőt!
Adunk olyan eszközöket, gyakorlatokat is, amivel elindulhatsz egy úton, ahol végleg kibékülhetsz velük.
Megtanuljuk a kommunikáció alapjait, hogy megértsd, hogyan tudsz igazán hatásosan beszélni a kamerába.

2. alkalom

Ezen a napon arról fogunk beszélgetni, hogy mi legyen az üzeneted tartalma. Hogy a videód mindenképpen megragadja a néző figyelmét, és hatással legyen rá. Ezen a napon társam is lesz ebben. Egy profi videós, aki abban fog segíteni, hogy találd meg azt a videótípust és üzenetet, amire pont szükséged van. Mivel kis létszámú a program, mindenkire tud majd időt szánni.

3. alkalom

Ez a nap kifejezetten a kamerába beszélésről fog szólni. megtanulod, sőt be is gyakoroljuk, hogy minden flottul menjen, hiszen a 4. alkalommal már élesben fogsz beszélni. A rutin megszerzése nagyon fontos, sokkal fontosabb, mint bármilyen tudás, ezért sokat fogunk gyakorolni, sőt kapsz majd házi feladatot is.
És nem csak arra fogunk figyelmet szentelni, hogy el tudd mondani az üzenetet, hanem arra is, hogy abban legyen erő. Hogy átmenjen és cselekvésre sarkallja a nézőidet.

4. alkalom

A célegyenesben vagyunk, persze azért majd tartunk főpróbát is. Ezen a napon ismét velünk lesz az a profi videós (mindjárt be is mutatom Neked), aki fel fogja venni a Te videódat. Ez a felvétel a Tiéd lesz, ennek nincs többletköltsége. Ha szeretnéd az utómunkálatokkal Őt megbízni, vagy egyéb felvételek elkészítésével akarod színesíteni a videót, akkor ezt majd Vele megbeszéled. De egy jó minőségű nyersanyaggal mindenképp gazdagabb leszel.

Akik a tréninget tartják


Vajda László – Üzleti Videológus

Több, mint ezer videó, milliós megtekintéssel, és rengeteg év tapasztalata.
Laci fel tud Téged készíteni arra, hogyan tudsz olyan videóval megjelenni a videós megosztó oldalakon vagy a facebook-on, ami odaragasztja a tekinteteket, és cselekvésre bírja a nézőt. Ráadásul a technikai fogásokra is megtanít majd.


Kreutz Zsolt – kommunikációs tréner

Több, mint 20 év értékesítési tapasztalat, de 8 éve már a kommunikációs tréningjein van a hangsúly, ahol a résztvevők döbbenetes változásokról számolnak be.
Zsolt megmutatja mit tegyél, hogy ne teperjen maga alá a kamerafrász, és megtanítja Neked, hogyan tudsz átütő erejű beszédet mondani azoknak, akik nincsenek ott Veled, mert egy monitoron lesnek Téged az éter túloldalán

A tréning létszáma korlátozott! Maximum 12 résztvevő tud jönni!  

Fontos információk:

Mikor lesz a Videó Kommunikáció Fesztelenül tréning?

A tréning 4 alkalomból áll, ezek hetente mindig ugyanakkor vannak.
A következő tréning:
Jelenleg nincs időpont, ha szeretnéd, hogy értesítsünk az időpontról, küldj egy levelet a hello kukac kommunikacio.eu címre

Hol lesz?

Hotel Griff – Kristály terem
1113 Budapest, Bartók B. út 152.

Mennyibe kerül?

Részvételi díj egy összegben a tréning kezdetéig:
36.000 Ft / fő (alanyi adómentes)

2 részletben:
2 x 20.000 Ft / fő (alanyi adómentes, első részlet a tréning kezdetéig, a második részlet a 4. alkalomig)

Ez még fontos lehet a döntésedhez

Ha a tréning alkalmakon ott voltál, aktívan részt vettél, és a zárónapon mégis elégedetlen vagy az eredménnyel, a teljes befizetett összeget visszakapod!

Mi fog történni jelentkezés után?

Jelentkezés után díjbekérőt küldünk Neked az összegről, melyet a megadott számlaszámra tudsz elutalni. A tréning előtt pedig kapsz egy tájékoztató levelet a fontos tudnivalókról. És szeretettel várunk a tréningen!