Lindának már nagyon elege van abból, hogy mások uralják az életét. Értéktelennek érzi magát, aki soha semmiért nem kap dicséretet csak kritikát.
Kicsinek, gyengének érzi magát, és mintha kivették volna a kezéből az irányítást, egyre jobban veszíti el önmagát.
Főképp azokkal a domináns emberekkel szemben érzi ezt, akik agresszíven visszaélnek a hatalmukkal, ilyenkor tehetetlennek érzi magát, és teljesen leblokkol, szinte megbénul. Nem tud mást tenni, mint kisétálni a helyzetből, de óriási feszültség és szorongás marad utána: nagyon bántja, hogy már megint nem tudott kiállni önmagáért.

Vajon hogyan lehet egy domináns vagy agresszív emberrel szemben felvenni a kesztyűt?

Péter komolyan elhatározta, hogy beszél a főnökkel. Fizetésemelést szeretne, és azt, hogy nagyobb szabadságot kapjon a pozíciójában. Már régóta trenírozta magát, de most már tényleg összeszedte a bátorságát, bement hozzá. Főnöke uralta az egész beszélgetést, apró ponttá zsugorodott, és szinte mindent elfelejtett, amit mondani akart, zavarában egy csomó dologról hebegett-habogott, de a lényeget bizony nem mondta el. Ráadásképpen egy lecseszést is bezsebelt tőle.

Vajon hogyan lehet elővarázsolni az elveszett erőnket?

Kinga, a GYES-ről pár éve visszatért dolgozni, de ahogy teltek az évek, elveszítette az életkedvét. Nőként helytállni egy férfias munkaközegben, aztán otthon is teljesíteni anyaként, feleségként és házitündérként óriási terhet ró rá. Sem párjára, sem a gyermekére nem képes hatni. Így rá hárul minden, gyötrődik, hogyan tudná rávenni párját, hogy segítsen neki otthon, vagy a gyermekét, hogy legalább a szobáját tartsa rendben, de mindhiába.

Vajon miért csúszik ki minden a kezéből, és hol van az elveszett boldogság?

Gina és Miklós már rengetegszer elhatározták, hogy a kapcsolatuk sokkal fontosabb, mint a folytonos veszekedéseik lejátszása. Hogy nyerjenek. Nagyon szerették egymást, de a kapcsolatukat folyton rombolták a heves szóváltások. Most tényleg mindketten komolyan gondolták. Elhatározták, ha megérzik a veszekedés előszelét, akkor résen lesznek.
És most épp egy újabb vita közepén vannak, egyre jobban érzik gyomortájékon a remegő érzést, és sértett egójuk vergődését. És megint megtörténik. Este durcásan, kifáradva, egymásnak háttal fekszenek az ágyban és csak az jár a fejükben, hogy egy újabb szeget vertek bele kapcsolatuk koporsójába.

Vajon vissza lehet-e még ilyenkor csempészni a szeretetet a kapcsolatba?

Ezek valódi megtörtént sztorik, mégsem csupán 5 emberről szólnak. Több száz általam ismert ember szavai visszhangoznak ezekben a sztorikban.

Ha bármelyikről Magadra ismersz, az bizony nem a véletlen műve!

FIGYELJ, VAN EGY ÖTLETEM!

Talán már Te is észrevetted, hogy ha valaki retteg valamitől, akkor azonnal drasztikus lépésekre akarják rávenni.
Ha fél a kígyóktól, simogasson kígyót, ha tériszonya van, ugorjon ejtőernyővel, és ha be van tojva a szerepléstől, akkor menjen el nyilvánosbeszéd tréningre.

Lássuk be, nem biztos, hogy ez mindenkinek bejön!

Gyerekkoromban édesapám mesélt nekem egy ismerőséről, és akkor ez a történet nagyon mély hatást gyakorolt rám.
Az illető, aki szintén apa volt, vett a gyermekének egy kutyát. Egy kölyköt. A fiúcska gyenge volt, emiatt gyakran bántották is az iskolában. Az apja azt mondta neki, hogy minden nap emelje a feje fölé a kutyust, ahányszor csak tudja. A fia így is tett.
Nem is volt nehéz dolga, hiszen a kiskölyök pehelykönnyű volt.
Ám a kutyus nőtt, és persze vele együtt erősödött fia is. Mire az eb elérte a felnőttkort, szép szál legény lett a fiúból, aki könnyedén emelte a feje fölé a kifejlett bernáthegyit. Hogy a történet igaz volt-e? Hogy ki lett-e színezve? Nem tudom.

De ez már egészen emészthető, nem? Komfortzóna tágítás lágyan, szinte észrevétlenül, mégis eredményesen.

A DISKURZUS tréning pontosan így működik, mint a kutyaemelgetés.
Vagyis a Te tempódban leszel magabiztosabb és erősebb.

Hetente fogsz kapni egy rövid leckét és egy megoldandó feladatot.

A lényeg persze a gyakorláson (az emelgetésen) van, hogy rutinná érjen az elmélet, ráadásul nem veszi majd el az értékes idődet.
És mindezt pontosan annyira, amennyire bírod, de azért mindenki észrevegye, akivel csak találkozol.
Ahogy telik az idő egyre több helyzettel tudsz majd megbirkózni, egyre több emberrel tudsz majd olyan határozottan viselkedni, ahogy korábban nem mertél volna. Mintha veszítenének az erejükből, és ez annak lesz köszönhető, hogy Te erősebb lettél.

Lesznek játékos és vicces feladatok.
Esetleg nehezebbek, tanulságosabbak.
Lehet, hogy sokat fogsz nevetni.
Talán még sírni is.

Ha beleteszed magad, akkor napról-napra egyre jobban fogod érezni, ahogy megváltozik a világ.
Illetve, nyilván Te változol, de a világ is visszatükrözi majd Neked. És az egy nagyon-nagyon szuper érzés lesz majd.

Mintha elkezdenél igazán élni
Mintha a cserepadról bemennél a pályára játszani,
Mintha bekaptad volna a piros pirulát, és elkezdődne a valódi életed.

Egyre jobban rákapsz majd az ízére és izgatottan várod, vajon a következő heti leckében mit találsz.

A DISKURZUS gyakorlatait végezve hétről-hétre csodákat fogsz megélni.

Jó-jó, tudom, hogy ezt bárki mondhatja, de az eddigi résztvevők is ezt tapasztalták, ahogy haladtak a leckékkel.
Az elméletek segítenek abban, hogy megértsd az okokat, de a cselekvéstől, a csinálástól indulnak majd be a dolgok, amire egy perc időt sem kell szánnod, mert a mindennapi történések során tudod begyakorolni a heti kihívást. Mert a valódi önbecsülést nem lehet a kanapén ülve megszerezni, csak a gyakorlástól válsz jobbá.

Hogy mi ez az egész? Adj neki nevet Te!
Nevezheted tréningnek, tanfolyamnak, kalandnak vagy játéknak mindazt, amiben részed lesz.

Zsolt úgy vezetett végig kézen fogva, hogy önazonos tudjak maradni kommunikáció közben. A heti feladatok játékosak, korlátfeszegetők voltak, és néha elgondolkodtatóak, hogy vajon miért működöm így. A tanácsok abban segítettek, hogy új nézőpontból láthassak egy-egy helyzetet, szituációt, és a gyakorlatban másképp tudjak reagálni.
Sárváry Bernadett

Készen állsz?


Most itt az jönne, hogy mennyi kurzus meg hány ezer ember, és hány év tapasztalata… blablabla… de, Te nem arra vagy kiváncsi, hogyan tudom fényezni magam, hanem arra, hogy mit profitálhatsz belőle!
Nos, garantálom, hogy a DISKURZUS 7 hónapja alatt, már az első héttől kezdve tapasztalni fogod ahogy hétről-hétre jobbá, nyitottabbá válsz, és egyre bátrabban, határozottabban fogsz reagálni a különféle helyzetekben, és egyre jobban fogod élvezni is.

Ajánlom. Mert jó.
Neked – és a körülötted élőknek!
Eredményes leszel Tőle. Tényleg.
Vajda László

Racionális embereknek itt egy „Mitkapokatréningtől”-lista

★ Hogyan állj ki magadért? – a személyes kommunikációval, a vitázással, a rábeszélés és a meggyőzés alapjaival,  a társaságban csevegéssel kapcsolatban kapsz egy csomó segítséget.
★ Hogyan kezeld a nehéz helyzeteket és embereket? – támpontot kapsz különféle kommunikációs szituációkhoz, például, hogyan hozakodj elő egy kínos témával.
★ Hogyan kommunikálj domináns emberekkel? – megtanulod, hogyan tudod a gyakorlatban a hangodat hallatni, az akaratodat érvényesíteni, hogyan maradj egyenrangú partner bárkivel. Észre fogod venni, hogy amint nő az erőd, egyidejűleg csökken a másikban az agresszió.
★ Hogyan mondd el összeszedetten a mondandódat? – megérted a félelmek okait és tudod is majd kezelni azokat
★ Hogyan beszélj közönség előtt? – lesz benne praktika és lesz benne személyiségfejlesztés is, mert anélkül nincs hatékony kommunikáció.
★ Hogyan delegálj feladatokat, hogyan simítsd el a konfliktusokat? – a tréning ideje alatt korlátlan konzultációs lehetőséged lesz e-mailben.
Hogyan lehet sokkal békésebb az életed a kommunikáció segítségével? – megtanuljuk a férfi-nő kommunikáció alapjait és az asszertivitásban rejlő csodát.
bekerülhetsz a DISKURZUS zárt Facebook csoportba, ahol újabb kapcsolódási lehetőséged lesz, sőt, akár egymást is tudjátok motiválni a gyakorlatokkal, játékokkal kapcsolatban. 🙂

FIGYELJ! Ez most nem egy hatásvadász marketingszöveg, kérlek, tényleg vedd komolyan!

NE vágj bele a DISKURZUS tréningbe, ha

★ Tudod magadról, hogy úgysem csinálnád a feladatokat, csak gyűjtenéd a leckéket egy „sohaelnemolvasandó” mappába.
Tényleg semmi értelme! Ez a program a csinálástól működik!

A kurzus a feladatok elvégzésén keresztül feszegeti a korlátaidat és tisztogatja a kommunikációs csatornáidat. Ez CSAK akkor működik, ha annyira erős Benned a vágy a változásra, hogy legyűri a lustaságod, a halogatásod.

DISKURZUS = MEGÉRTÉS + CSINÁLÁS

Ez egy nagyon jó program, ötletekkel, tanácsokkal, gyakorlattal és elmélettel. Egy fontos kritériuma van az egésznek, fel kell ismerni, miért van rá szükséged, hogy tudod hasznosítani, mert akkor meglesz az a kitartás benned, hogy végig csináld. És ha végig csinálod, élvezni fogod az eredményt…
Németh Zsolt

DE!

CSAPJ LE RÁ azonnal, ha

★ Nyitott vagy, és elszánt. Ha már eléggé tele van a hócipőd az elején felsorolt helyzetekből.
★ Ha bízol Magadban annyira, hogy hétről-hétre beépíted a mindennapjaidba és csinálod majd a feladatokat.
★ Óriási vágy van Benned, hogy kitörj a megalázó helyzetekből.
★ Játékosan akarod javítani a kommunikációdat, megszüntetni a félelmeidet.

Ajánlom Neked, amennyiben Te is örömmel és játékosan szereted fejleszteni magadat. A leckékben lépésről lépésre haladva tudsz tanulni, heti házi feladatokkal és konzultációs lehetőséggel. Ráadásul később is bármikor újra előveheted őket és gyakorolhatod, ami éppen aktuális számodra. Ha hozzám hasonlóan Te is nyitott szívvel és elmével olvasod a leckéket hétről hétre, szerintem sokkal többet kapsz a 7. hónap végére, mint valaha is gondoltad volna.
Kiss Bogi

Részvételi díj:

DISKURZUS – előfizetés
6.000 Ft/hó – összesen 7 hónapon keresztül, májustól – novemberig (7 x 6.000 Ft)

DISKURZUS – egy összegben
Ha inkább előre, egy összegben szeretnéd fizetni, kedvezménnyel.
Így 42.000 Ft helyett 36.000 Ft lesz a tréningdíjad.

(A részvételi díj alanyi adómentes, tehát nincs + áfa)

A részvételi díjért cserébe megkapod a heti leckéket, a feladatokkal, és a tréning ideje alatt e-mailben felteheted a kérdéseidet, az adott leckékkel kapcsolatban, és küldöm a választ.

Kezdés: 2024. május 7., kedd

Ki vezeti a tréninget?


Kreutz Zsolt, kommunikációs tréner, coach

– Értékesítőként kezdtem, majd értékesítési vezetőként és ügyvezető igazgatóként dolgoztam több cégben.
– Több újságban, magazinban publikáltam értékesítésről, kommunikációról.
– Az Élet Iskolája c. önfejlesztő kisregény írója vagyok.
– 2003 óta tartok tréningeket, illetve 2019 óta kommunikációs coachként is segítem a beszélni vágyókat.

De, van, ami ennél sokkal fontosabb!

Mégpedig az, hogy szenvedélyem a kommunikáció és meggyőződésem, hogy ha jobbak vagyunk benne, az életünk is jobb lesz.
Imádom látni a változást azokon a csodálatos embereken, akik eddig bizalmat szavaztak nekem és részt vettek valamelyik kurzusomon.

Meghatódom, amikor elmesélik egy-egy sikerélményüket, amikor megosztják, a heti feladatban tapasztalt fejlődésüket.
Óriási élmény újra látni, átélni másokon azt a kinyílást, ami velem is megtörtént egykor.

Hobbi szinten érdekel a kommunikáció. 3 évig hideghívásokat is indítottam egy szuper call centerben. Az adatbázis ingadozása miatt váltottam, gyári munkás lettem. Jövedelmem most előre tervezhető, de az érdekes, kreatív légkör, az engem a cég és a saját érdekemben fejlesztő közeg miatt végeztem el a kurzust. A magánéletben még fontosabb az egymás értése, holtig új dolgokat tanulhatunk. 
Villányi Éva

Mi fog történni jelentkezés után?

DISKURZUS-ra jelentkezés után díjbekérőt küldünk Neked a választott fizetési mód szerinti összegről, melyet a megadott számlaszámra tudsz majd elutalni. A tréninggel kapcsolatos minden fontos tudnivalót pedig megtalálsz majd az májusi első leckében. Jelentkezéskor figyelmesen töltsd ki az adataidat, klikkeld be, hogy „nem vagy robot” és fogadd el a feltételeket.

Azt gondolom, életem egyik nagyon jó döntése volt belevágni. Szerettem és nagyon vártam közvetlen baráti hangvételű leckéket. A tananyag hasznos volt, a feladatok változatosak nehézségben is. Nagyon élveztem. A fél év során pontosabb és színesebb lett a kommunikációm. Ami nekem fontosabb volt, nagyobb lett ezek által az önbizalmam. Merek beszélgetni,  merek kérdezni és merek kérni. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben. 
Köszönöm a lehetőséget és a szuper tananyagot. 
Barátsággal
Orsi

Még valami! Csak nyerhetsz!

Vagyis, ha beletetted magad a programba és mégsem vagy elégedett az eredménnyel, akkor a teljes összeget visszafizetem számodra! Szóval, gyere!

Már csak meg kell nyomnod a GOMBOT!