Péter komolyan elhatározta, hogy elmondja véleményét a főnöknél. Már régóta trenírozta magát, de most már tényleg összeszedte a bátorságát, bement az oroszlánbarlangba, fejében zakatoltak a gondolatok, a rengeteg mondanivaló, aztán 10 perc után távozott. Majd ráeszmélt:
Szinte mindent elfelejtett, amit mondani akart, mert zavarában egy csomó dologról hebegett-habogott, de a lényeget bizony nem mondta el. Hasonlóan gyomorszorító szokott lenni, amikor a heti meetingeken az utolsó pillanatig halogatja, hogy felszólaljon, aztán inkább mégis csöndben marad.

Pedig óriási elszántság volt benne, de ezt bizony megint elrontotta. És nem is tudta, miért.

Kinga, mióta a GYES-ről pár éve visszament dolgozni nagyon elveszítette az életkedvét.. Nőként helytállni egy férfias munkaközegben, aztán otthon is teljesíteni anyaként, feleségként és házitündérként óriási terhet ró rá. És nem képes hatni a gyermekére sem. Így rá hárul minden, és kínlódik, hogyan tudná rávenni a gyermekét, hogy legalább a házi feladatát csinálja meg, és a szobáját tartsa rendben, de mindhiába. Hiába néz rá szigorúan, és kéri egyre keményebben.

Hajhh, pedig annyiszor eltervezte, hogy szuper anya lesz és jó kapcsolata lesz a fiával. Vajon mi a bibi?

Gina és Miklós már rengetegszer elhatározták, hogy a kapcsolatuk sokkal fontosabb, mint a folytonos veszekedéseik lejátszása. Hogy nyerjenek. Nagyon szerették egymást, de a kapcsolatukat folyton rombolták a heves szóváltások. Most tényleg mindketten komolyan gondolták. Elhatározták, ha megérzik a veszekedés előszelét, akkor résen lesznek.
És most épp egy újabb vita közepén vannak, egyre jobban érzik gyomortájékon a remegő érzést, és sértett egójuk vergődését. És megint megtörténik. Este durcásan, kifáradva, egymásnak háttal fekszenek az ágyban és csak az jár a fejükben, hogy egy újabb szeget vertek bele kapcsolatuk koporsójába.

Miközben tényleg mindennél jobban szeretik a másikat. Érthetetlen. Vagy nem?

István vállalkozó. Robi egy cég vezetője. Mindketten átérzik a vezetői magányt. Amikor az egész világ ellenük van, pedig ez a habitusukkal tökéletesen ellentétes. Vágynának rá, hogy kedveljék őket, de arra is, hogy félreértések nélkül meg tudják beszélni a problémáikat a többiekkel, hogy kreatív, alkotó módon tudjanak együtt dolgozni. De hát ők a boss, a kollégák pedig az ellenkező oldalon vannak, és így elszigetelődtek.

Vagy lehet, hogy csak ők érzik így?

Ezek valódi megtörtént sztorik, mégsem csupán 6 emberről szólnak. Több száz általam ismert ember szavai visszhangoznak ezekben a sztorikban. Mert hasonló problémákkal rengetegen küzdenek, egyesek bevallják, mások megpróbálják leplezni.

Ha bármelyikről Magadra ismersz, ha itt és most ezt olvasod, az nem a véletlen műve! Figyelj! Ez Neked szól!

MI EZ AZ EGÉSZ?

Talán már Te is észrevetted, hogy ha valaki retteg valamitől, akkor azonnal be akarják dobni a verembe.
Ha fél a kígyóktól, simogasson kígyót, ha tériszonya van, ugorjon ejtőernyővel, és ha be van tojva a szerepléstől, akkor menjen el nyilvánosbeszéd tréningre.

Lássuk be, nem biztos, hogy ez az egyetlen megoldás!

Sokan vannak, akik valóban akarják a változást, mégsem a „sokkterápiát” választanák, hanem a saját tempóban, de egyre emelkedő nehézségű komfortzóna tágítást.

A DISKURZUS 2023 tréning pontosan így működik.

Hetente egy rövid lecke e-mailben.

Némi elmélet, és egy megoldandó feladat, ami ugyan nem veszi el az értékes idődet, de segít egy héten át gyakorolni, rutinná formálni az aktuális anyagot. És mindezt a saját tempódban, amennyit épp elbír a komfortzónád, mégis komoly és mindenki által látható változást eredményezve.

Lesznek játékos és vicces feladatok.
Esetleg nehezebbek, tanulságosabbak.
Lehet, hogy sokat fogsz nevetni.
Talán még sírni is.

Ha becsületesen végzed a feladatokat, akkor napról-napra egyre jobban fogod érezni, ahogy megváltozik a világ.
Illetve, nyilván Te változol, de a világ is visszatükrözi majd Neked. És az egy nagyon-nagyon szuper érzés.

Mintha kívülállóból – bennfentessé válnál,
Mintha a cserepadról bemennél a pályára játszani,
Mintha bekaptad volna a piros pirulát, és elkezdődne az igazi életed.

Egyre jobban rákapsz az ízére és izgatottan várod majd, vajon a következő héten milyen kihívások jönnek.

A DISKURZUS 2023 gyakorlatait végezve hétről-hétre csodákat fogsz megélni.

7 hónapon át úgy válik baromi izgalmassá az életed, hogy még élvezed is.
Az elméletek a megértésben segítenek, de a cselekvéstől, a csinálástól változnak majd a dolgok, amire egy perc időt sem kell szánnod, mert a mindennapi történések során tudod majd begyakorolni a heti kihívást. Mert a legtöbb dolgot nem lehet csupán könyvekből elsajátítani.

Nem tanulhatsz meg úszni, csellózni, házat építeni és szívet operálni könyvekből. És persze kommunikálni sem.
Csak a gyakorlatban elvégzett meló által válsz jobbá.
Szóval, nevezheted tréningnek, tanfolyamnak, kalandnak vagy játéknak, amiben részed lesz.

Hobbi szinten érdekel a kommunikáció. 3 évig hideghívásokat is indítottam egy szuper call centerben. Az adatbázis ingadozása miatt váltottam, gyári munkás lettem. Jövedelmem most előre tervezhető, de az érdekes, kreatív légkör, az engem a cég és a saját érdekemben fejlesztő közeg miatt végeztem el a kurzust. A magánéletben még fontosabb az egymás értése, holtig új dolgokat tanulhatunk. 
Villányi Éva

Készen állsz?


Akkor folytatom.
Ez egy online kurzus, melyben  7 hónapon keresztül minden héten fogsz kapni egy kis adagot, melyben az elmúlt 25 évben ezernyi tárgyaláson, előadáson, beszélgetésen vagy konfliktushelyzetben kommunikáció terén megtanult, megtapasztalt és kipróbált módszereim legjavát adom át.
És persze az elmúlt 4 évad tapasztalatait is.
Ez tehát azt jelenti, hogy a DISKURZUS 7 hónapja alatt, már az első héttől kezdve tapasztalni fogod ahogy hétről-hétre jobbá, nyitottabbá válsz, és egyre rutinosabban fogsz reagálni a különféle helyzetekben.

Ajánlom. Mert jó.
Neked – és a körülötted élőknek!
Eredményes leszel Tőle. Tényleg.
Vajda László

A házi feladatok pedig segítenek az anyag elsajátításában, mert a napi rutinjaid közben, vagyis éles helyzetekben gyakorolhatod.

A DISKURZUS 2023 tréningben a következőket tudod elsajátítani:

★ Hogyan állj ki magadért? – a személyes kommunikációval, a vitázással, a rábeszélés és a meggyőzés alapjaival,  a társaságban csevegéssel kapcsolatban kapsz egy csomó segítséget.
★ Hogyan kezeld a nehéz helyzeteket és embereket? – támpontot kapsz különféle kommunikációs szituációkhoz, például, hogyan hozakodj elő egy kínos témával.
★ Hogyan kommunikálj domináns emberekkel? – megtanulod, hogyan tudod a gyakorlatban a hangodat hallatni, az akaratodat érvényesíteni, hogyan maradj egyenrangú partner bárkivel.
★ Hogyan mondd el összeszedetten a mondandódat? – megérted a félelmek okait és tudod is majd kezelni azokat
★ Hogyan beszélj közönség előtt? – lesz benne praktika és lesz benne személyiségfejlesztés is, mert anélkül nincs hatékony kommunikáció.
★ Hogyan delegálj feladatokat, hogyan simítsd el a konfliktusokat? – a tréning ideje alatt korlátlan konzultációs lehetőséged lesz e-mailben.
Hogyan lehet sokkal békésebb az életed a kommunikáció segítségével? – megtanuljuk a férfi-nő kommunikáció alapjait és az asszertivitásban rejlő csodát.
bekerülhetsz a DISKURZUS zárt Facebook csoportba, ahol újabb kapcsolódási lehetőséged lesz, sőt, akár egymást is tudjátok motiválni a gyakorlatokkal, játékokkal kapcsolatban. 🙂

FIGYELJ! Ez most nem egy hatásvadász marketingszöveg, kérlek, tényleg vedd komolyan!

NE vágj bele a DISKURZUS 2023-ba, ha

★ Tudod magadról, hogy úgysem csinálnád a feladatokat, csak gyűjtenéd a leckéket egy „sohaelnemolvasandó” mappába.
Tényleg semmi értelme! Ez a program a csinálástól működik!

A kurzus a feladatok elvégzésén keresztül feszegeti a korlátaidat és tisztogatja a kommunikációs csatornáidat. Ez CSAK akkor működik, ha annyira erős Benned a vágy a változásra, hogy legyűri a lustaságod, a halogatásod.
DISKURZUS = ELMÉLET + CSINÁLÁS

Ez egy nagyon jó program, ötletekkel, tanácsokkal, gyakorlattal és elmélettel. Egy fontos kritériuma van az egésznek, fel kell ismerni, miért van rá szükséged, hogy tudod hasznosítani, mert akkor meglesz az a kitartás benned, hogy végig csináld. És ha végig csinálod, élvezni fogod az eredményt…
Németh Zsolt

DE!

CSAPJ LE RÁ azonnal, ha

★ Nyitott vagy, és elszánt. Ha már eléggé tele van a hócipőd az elején felsorolt helyzetekkel.
★ Ha bízol Magadban annyira, hogy hétről-hétre beépíted a mindennapjaidba és csinálod majd a feladatokat.
★ Óriási vágy van Benned, hogy kitörj az unalmas megszokott életedből.
★ Játékosan akarod javítani a kommunikációdat, megszüntetni a félelmeidet.

Ajánlom Neked, amennyiben Te is örömmel és játékosan szereted fejleszteni magadat. A leckékben lépésről lépésre haladva tudsz tanulni, heti házi feladatokkal és konzultációs lehetőséggel. Ráadásul később is bármikor újra előveheted őket és gyakorolhatod, ami éppen aktuális számodra. Ha hozzám hasonlóan Te is nyitott szívvel és elmével olvasod a leckéket hétről hétre, szerintem sokkal többet kapsz a 7. hónap végére, mint valaha is gondoltad volna.
Kiss Bogi

Részvételi díj:

DISKURZUS 2023 – előfizetés
6.000 Ft/hó – összesen 7 hónapon keresztül, júliustól – januárig (7 x 6.000 Ft)

DISKURZUS 2023 – egy összegben
Ha inkább előre, egy összegben szeretnéd fizetni, kedvezménnyel.
Így 42.000 Ft helyett 36.000 Ft lesz a tréningdíjad.

(A részvételi díj alanyi adómentes, tehát nincs + áfa)

A részvételi díjért cserébe megkapod a heti leckéket, a feladatokkal, és a tréning ideje alatt e-mailben felteheted a kérdéseidet, az adott leckékkel kapcsolatban, és küldöm a választ.

Kezdés: 2023. július 4.

Ki vezeti a tréninget?


Kreutz Zsolt, kommunikációs tréner, coach

– Értékesítőként kezdtem, majd értékesítési vezetőként és ügyvezető igazgatóként dolgoztam több cégben.
– Több újságban, magazinban publikáltam értékesítésről, kommunikációról.
– Az Élet Iskolája c. önfejlesztő kisregény írója vagyok.
– 2003 óta tartok tréningeket, illetve 2019 óta coachként is segítem a beszélni vágyókat.

De, van, ami ennél sokkal fontosabb!

Mégpedig az, hogy szenvedélyesen szeretem átadni azt a tudást, amit az elmúlt sok évben megtanultam, megtapasztaltam.
Imádom látni a változást azokon a csodálatos embereken, akik bizalmat szavaztak nekem és  részt vettek egy kurzusomon.

Meghatódom, amikor elmesélik egy-egy sikerélményüket, amikor megosztják, a heti feladatban tapasztalt fejlődésüket.
Óriási élmény újra látni, átélni másokon azt a kinyílást, ami velem is megtörtént egykor.

Zsolt úgy vezetett végig kézen fogva, hogy önazonos tudjak maradni kommunikáció közben. A heti feladatok játékosak, korlátfeszegetők voltak, és néha elgondolkodtatóak, hogy vajon miért működöm így. A tanácsok abban segítettek, hogy új nézőpontból láthassak egy-egy helyzetet, szituációt, és a gyakorlatban másképp tudjak reagálni.
Sárváry Bernadett

Mi fog történni jelentkezés után?

DISKURZUS 2023-ra jelentkezés után díjbekérőt küldünk Neked a választott fizetési mód szerinti összegről, melyet a megadott számlaszámra tudsz majd elutalni. A tréninggel kapcsolatos minden fontos tudnivalót pedig megtalálsz majd a júliusi első leckében. Jelentkezéskor figyelmesen töltsd ki az adataidat, klikkeld be, hogy „nem vagy robot” és fogadd el a feltételeket.

Azt gondolom, életem egyik nagyon jó döntése volt belevágni. Szerettem és nagyon vártam közvetlen baráti hangvételű leckéket. A tananyag hasznos volt, a feladatok változatosak nehézségben is. Nagyon élveztem. A fél év során pontosabb és színesebb lett a kommunikációm. Ami nekem fontosabb volt, nagyobb lett ezek által az önbizalmam. Merek beszélgetni,  merek kérdezni és merek kérni. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben. 
Köszönöm a lehetőséget és a szuper tananyagot. 
Barátsággal
Orsi

Még valami! Csak nyerhetsz!

Vagyis, ha beletetted magad a programba és mégsem vagy elégedett az eredménnyel, akkor a teljes összeget visszafizetem számodra!

Már csak meg kell nyomnod a GOMBOT!

JELENTKEZEM A DISKURZUS 2023-RA!