Ha Veled is megtörtént, ez teljesen normális!

Olyan helyzetbe kerültél, ahol nem látod a kiutat?

Nem vagy biztos benne, hogy mi lenne a helyes döntés? Szeretnél tisztán látni?
Ne aggódj, ez csak annyit jelent, hogy Te is emberből vagy!

Van egy jó hírem!

Ma már nem ciki azt mondani:

„Megrekedtem. Nem tudom, hogy menjek tovább, támogatást kérek a megoldáshoz.
Egy olyan ember személyében, aki kívülről lát engem és a problémámat.”

Ebben segítelek, coach-ként.

Ha játszottál már csocsóval, akkor ismered azt a helyzetet, amikor középen megáll a labda, és megreked a játék. Ilyenkor a játékosok automatikusan megmozgatják az asztalt, hogy a golyó elinduljon valamelyik irányba. Nos, a coaching pont ilyen. A játékot Neked kell játszani, én csupán a kibillentésben segítek, hogy folytatni tudd.

Nagyon szemléletes a coachedző – szó, mert a Te erőforrásaiddal dolgozunk, én csak támogatlak benne, hogy elő tudd csalogatni azokat, és megtaláld a kivezető utat. Megkeressük, hogy eddig mi gátolt, de a fókusz a továbblépésen lesz. Ha tanácstalan, ha motiválatlan vagy, netán a céljaidat veszítetted szem elől, akkor felkutatjuk, mi vezetett idáig, és kiderítjük az előtted álló feladatokat is.

A coaching folyamat első lépéseként pontosan megfogalmazzuk a problémát, illetve azt is, hogy milyen végeredménnyel lennél elégedett. Ez lehet bármilyen életvezetési megakadás, akár a magánéletedben vagy a munkádban, de azért hadd mutassam meg, miben vagyok igazán otthon.

A problémák túlnyomó része a kommunikációval és az ezzel kapcsolatos félelmekkel van összefüggésben. Kommunikációs szakemberként és coachként is ebben tudok a legnagyobb segítségedre lenni. És az a csodálatos benne, hogy ha elszánt vagy, akkor sokkal hamarabb jöhetnek az eredmények, mint ahogy azt most el tudod képzelni. És az életed szinte minden területén feltűnően fog jelentkezni ez a pozitív változás. A nyitás. Vagy az újrakezdés.

Amire biztosan számíthatsz

Maximálisan figyelek Rád

Az üléseken Te vagy fókuszban. Nem fogok
tanácsot adni, nem fogok Rád erőltetni semmit, amit nem szeretnél. Csak kérdezek, figyelek és jelen vagyok.

Megértést kapsz a helyzetedről

Minden esetben addig megyünk, amíg megtaláljuk a problémád valódi forrását. A folyamat végére azt is tudni fogod, hogyan tedd meg a következő lépést.

Minden eszközt bevetünk

Trénerként sokféle élethelyzetbe láttam bele, tudom, milyen széles a kommunikációs problémák palettája. Ezt a tapasztalatot a coaching-ban is tudjuk hasznosítani.

A kommunikációs edződként abban tudlak támogatni, hogy:

  • Megszűnjön a nyilvános szerepléstől való félelmed

  • Fel tudj készülni egy fontos beszédre vagy tárgyalásra

  • Könnyebben megtaláld a hangot a családoddal, kollégáddal, szomszédoddal

  • Bátran konfrontálj, ha szükséges

  • Merd képviselni az érdekeidet bárkivel szemben

  • Feloldódjanak Benned a blokkok, hogy azt mondhasd, amit valójában szeretnél

  • A fárasztó veszekedések helyét minőségi kommunikáció vegye át az életedben

Tudom, hogy ha ezek alól felszabadulsz, az életed
minden területén elkezdesz szárnyalni!

Ők már tudják, ez milyen érzés

Az a típusú ember vagyok, aki szeret kész válaszokat, megoldásokat kapni felmerülő kérdéseire. Közös munkánk kezdetén ezt vártam el Zsolttól is, de hamar csalódnom kellett. Ennél sokkal, de sokkal többet kaptam! Zsolt objektíven és előítéletek nélkül látta át a helyzetemet, számomra teljesen új nézőpontból világítva meg az általam megoldhatatlannak tűnő problémát. A mai napig bármikor számíthatok rá, ezért nagyon-nagyon hálás vagyok neki!
Rónai Beatrix
Zsolttal még évekkel ezelőtt dolgoztam együtt. Igen, dolgoztam, mert ez a tevékenység részemről is sok erőbefektetést, munkát igényelt. Minden egyes óra után éreztem a fejlődést, mert Zsolt figyelme csakis és kizárólag rám fókuszált. A legizgalmasabb az volt, hogy előásott belőlem olyan dolgokat is, amikről soha, senkinek sem beszéltem, még az édesanyámnak sem.
Fülöp Károly
Éppen stresszes időszakban kerestem fel Zsoltot coaching gyanánt. Sok fizetett órán voltam már, de pont olyan kérdésem volt ami félig üzleti-félig magánjellegű. 1,5 óra alatt a legtöbbre kezdeti HASZNÁLHATÓ (ami nagy szó) választ kaptam, gyakorlati-elméleti beszélgetéssel, feladatokkal egyaránt. Amennyiben Valaki szereti, ha Ő és a kérdései van a figyelem kereszttüzeben, diszkrét keretek között, négyszemközt, akkor tegyen egy próbát!
Holecz Gergő
Bármikor kerülhet az ember olyan életszakaszba, amikor kevésbé tud objektíven ránézni a saját életét nehezítő tényezőkre, akadályokra, mondhatni kicsit elveszti a fonalat. Ilyenkor hasznos egy kívülálló szakember segítségét kérni, aki könnyedén vezetve, mégis önálló gondolkodásra sarkallva segít abban, hogy újra megleljük a számunkra kiegyensúlyozottabb utat, a kitűzött célt tisztábban lássuk, s tudjunk a felé haladni, immár tudatosabban, pozitívabban.
Zsolt újra lendületbe hozott, a coaching ülések során éreztem, hogy a borús, ködös gondolatok helyett egyre inkább arra fókuszálok, ami a célom felé visz.
S ha újra el is bizonytalanodom utam során, már más szemlélettel tudok ránézni a problémákra, és megújult lendülettel tovább haladni.
Ungor Tímea
Zsoltot az Átütőerő a kommunikációban I. tréningje keretében ismertem meg, ami nagy hatással volt rám. Útkeresésben voltam, így részt vettem a személyi coaching programján is. Akkor még elképzelésem sem volt milyen az a coaching, azt gondoltam, mint életvezető majd jól megmondja a frankót miután feltártam előtte lelkem sötét bugyrait. Akkor kerültem igazán képbe azzal, hogy a coach ülés hogy is működik. Valóban elmondtam, hogy mivel küzdök, mit kellene kibogozni, de ész osztás helyett Zsolt csak jól irányzott kérdéseket tett fel nekem, és ezek alapján én magam találtam el a megoldáshoz, pontosabban az „utam” kezdeti lépéseihez. Magam jöttem rá, hogy mit kellene tennem és merre mozdulnom. Zsolt csak akkor mondott véleményt, tanácsot, ha kértem. Nagyon tetszett, hogy Zsolt az értékeimre fókuszált és engem is erre bíztatott a kisebbségi komplexusaim és tanácstalanságom káoszában. Ő is mesélt magáról a gyengeségeit is felvállalva, így a légkör abszolút oldott és baráti volt, de mégis egy adott meder mentén haladtunk. Zsolthoz azóta is bármikor fordulhatok egy kis útbaigazításért ha elakadok, amit azóta is nagyon köszönök!
Jakusovszki Dorina

Vajon én vagyok a Te embered?

Ezt a döntést Rád bízom!

Az elmúlt 10 évben több száz ember végezte el az Átütőerő a Kommunikációban tréninget, ahol beszédeket mondtak, vitáztak, tágították a határaikat, megküzdöttek a félelmeikkel, és nagyon komoly eredményeket értek el. Néha azonban volt egy-egy résztvevő, akiknél ezek a félelmek sokkal mélyebbek voltak, és ezért leültünk kideríteni az okát. Egyre többen mondták azt: Te nagyon jó coach vagy!

A Camino alatt egy francia pszichológusnővel keveredtem egy komolyabb diskurzusba. Aztán egy nagyon kedves coach barátommal. Mindketten így nyugtázták a mély beszélgetést: Te nagyon jó coach vagy! Ez vezetett odáig, hogy végül tényleg coach lettem, mert a Te életedben is így tudok a legtöbbet segíteni. Trénerként és coach-ként.

Egy valamit tudnod kell!

Bár örülnék neki, de nem vagyok varázsló. Nem tudlak megvarázsolni, megjavítani.
De, Veled együtt dolgozva kideríthetjük, hogy mi lesz számodra a legjobb út.

Ha benne vagy, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, és csapjunk bele!

Mi a következő lépés?

Először nézzük meg, működik-e a kémia, mert a kölcsönös bizalom nagyon fontos. Add meg itt ezt a néhány adatot, írd körül a problémád és küldd el! Kezdjünk egy kb. 20 perces beszélgetéssel, ahol kiderítjük, szívesen dolgoznánk-e együtt, és persze megbeszéljük a továbbiakat!