Ha reklámozol, ha küldesz egy hírlevelet, az olvasók
rohannak vásárolni Tőled? Vagy nem?

Olvasd végig, mert bárhogy is döntesz majd a végén, tanulságos lesz!

Hazamegyek és írok magamnak egy úszómedencét!

Állítólag ezt John Lennon mondta. Vagyis, úgy fél évszázaddal ezelőtt. Még sehol nem volt internet, e-mail vagy hírlevél. De Ő ráérzett a lényegre, hogy ha helyesen használjuk a szavakat, akkor vagyont teremthetünk magunknak.

Én magam két évtizede élek abból, hogy írom a leveleket. Nagyjából 20 millió e-mailt indítottam útjára. 2003-ban a Hétfői Zsengékkel kezdődött az egész. Mai szemmel viccesen primitív, formázatlan leveleket küldtem el sok ezer címre, és különféle izgalmas témákat boncolgattunk az olvasókkal. Pár évvel később már honlapja is lett a zsengéknek, bloggá alakult, és én 2014-ig, minden hétfőt ezzel kezdtem, hogy írtam egy zsengét. Imádtam.

2005. végén, egy motorbalesetet követően a kórházi ágyon fekve kellet végiggondolnom: hogyan tovább. Még műtétek vártak rám, és tudtam, hogy a lábadozás alatt biztosan nem tudok majd tréningeket tartani.

Aztán jött az ihlet, és megírtam Az élet iskolája c. könyvet, és az értékesítési tréningemet átalakítottam online kurzussá, aztán elkezdtem hírlevelekkel népszerűsíteni. Akkoriban azt hittem, hogy ezt én találtam ki, de aztán kiderült, hogy mások is online marketingeznek. 🙂

Azóta is ebből élek. Küldöm a hírleveleket, írom a posztokat, és reklámozom a tréningjeimet. Vagyis már 20 éve a betűket, a szavakat alakítom forintokká. 

Mi lenne, ha Neked is írnánk egy úszómedencét? 

A szavaknak tényleg varázslatos erejük van. Lehet altatóan unalmas, szürke képet festeni, de vérlázítóan izgalmasan is meg lehet vele mutatni, hogy a Te termékeddel, szolgáltatásoddal mennyivel csodálatosabb lehet a partnereid élete.

Legtöbbször ugyanis nem az a baj, hogy nem korrekt a cég, vagy nem jó a cucc.

Mindössze csak annyi, hogy nem trendi, nem szexi, ahogy a vevő szeme elé kerül.

Ha viszont jól van tálalva, akkor a vevőid vágyni fognak rá, hogy vásárolhassanak Tőled.

Ebben lesz segítségedre a

Kreatív Szövegírás
Online Kurzus

Ez egy 20 hetes izgalmas szövegírás tréning olyan vállalkozóknak, cégvezetőnek, akiknek minden vágyuk,
hogy növekedjenek, dacára annak, hogy a gazdasági helyzet miatt sokan már a vészharangot kongatták.

Rengeteg technikát fogok mutatni, sőt a kurzus ideje alatt Te magad is megmutathatod majd, mennyire tudsz bánni a szavakkal, és bízom benne, hogy sok esetben a gondolkodásod, a hozzáállásod is változni fog. Más szemmel fogsz majd tekinteni a szövegírásra. A pszichológiai elveket is elmondom Neked, és az elméleten kívül beindítjuk a kreativitásodat is. Mert igen, fejleszthető. Az elmúlt 20 év alatt kipróbált, megalkotott vagy éppen „elcsent” összes módszeremet, praktikámat átadom, hogy minél jobb lehess.

Miért tanulj tőlem?

Szia, ha még nem ismerjük egymást, Kreutz Zsolt vagyok, kereken 20 éve trénerként dolgozom. Eleinte sales tréningeken segítettem az értékesítőknek, hogy hatásosabban adják el magukat, a cégüket és a terméküket, miközben az etikus magatartást, a segítő szándékot helyezik előtérbe.

Mára több ezren végezték különféle kurzusaimat, a lenti logók pedig azon cégek közül mutatnak néhányat, ahol együtt dolgoztunk a csapattal.

2009 óta főként kommunikációs tréningeket tartok, és ez már a sales tréningek alapjává is vált, mert hiába minden technika, ha nincsenek jó kommunikációs alapok, illetve a kurázsi vagy a hozzáállás hiányzik, ezért 2017 óta a coaching is segítségemre van ebben a munkában.

Velük már dolgoztam együtt:

És! Most számodra is itt a lehetőség!

Ha szeretnéd mindig kívánatosan megfogalmazni a hírleveled, a reklámod, vagy akár egy beszéded.

Mikor érdemes belevágnod?

Ha vállalkozó vagy,

és így Rád hárul, hogy a portékádat megmutasd a vevőidnek, vagy ha már mindenféle módon próbálkoztál, de nem igazán vagy elégedett az eredménnyel, viszont nyitott vagy a fejlődésre.

Ha vezető vagy,

és tudni akarsz a legjobban működő szövegírási módszerekről, és azt várod el a munkatársaidtól is, hogy ők is profikká váljanak, és fejlesszék magukat.

Ha marketinges vagy,

és a feladataid közé tartozik, hogy írásban meggyőzd az ügyfeleidet, kezeld a reklamációikat, elérd náluk, amit szeretnél, és szeretnéd ezt a lehető legjobban csinálni!

Lássuk, pontosan miből áll ez a program!

Leckék

20 héten keresztül keddenként fogsz kapni majd egy izgalmas anyagot. Lesznek technikai leckék és lesznek olyanok, amelyek a hozzáállásban, a stratégiában segítenek majd.

Gyakorlatok

A tréningnek nagyon fontos része, hogy az alkalmak között kapsz egy feladatot is, amit egészen a következő tréning napig gyakorolhatsz. Ez abban segít, hogy a legfontosabb készségeket már a tréning alatt elkezdd rutinná alakítani. 

Konzultáció

A tréningben soha nem leszel egyedül. Bármikor kérdezhetsz tőlem e-mailben, de ha a VIP verziót választod, akkor telefonon is, sőt egyéni coachinggal is támogatom a munkádat. 

Íme, az étlap!

1. Kommunikációs alapok

Ez lesz a bemelegítés. Azokkal a kommunikációs alapokkal kezdünk, amelyek elengedhetetlenül fontosak, hogy jó szövegeket, jó hírleveleket, posztokat írj.
És Rólad is szó lesz. Hogy milyen hiedelmeid és félelmeid gátolhatják meg a sikereidet.

2. Szövegírás izgalmasan

Rengeteg izgalmas dolgot fogunk ebben a részben átvenni.
Milyen tévhitek élnek a szövegírásról? Hogy fogj hozzá egy szöveg megírásának? Mitől lesz izgalmas egy unalmasabb téma?
Hogyan tudsz lebilincselő történetmesélővé válni, mi az a mágikus hármas, ami bármikor a segítségedre lehet?

3. Profi hírlevél

Sokan már rég temették a hírleveleket, pedig egy jó ideig még biztos a vállalkozók egyik marketingeszköze lesz.
Na, de hogyan lehet ezt jól csinálni?
20 millió levél elküldése után lépésről lépésre végigvezetlek az úton, hogyan legyen Neked is úszómedenceteremtő a hírleveled.

4. Stratégia, kampányok

A hírlevelek, a közösségi posztok, a reklámok nem lehetnek önálló egységek, hanem egy kampány, vagy egy komplett stratégia részei. Csak így hozhat hosszú távú sikereket. Megmutatom, hogy állj neki egy ilyen kampánynak, vagy tervnek. Sőt, arról is szó lesz, hogy a mesterséges intelligenciát hogyan használd az írásaid érdekében.

Mit érdemes még tudnod?

  • A kurzus a lényegről szól, így teljesen mindegy, hogy kezdőként vágsz bele, hogy beletanulj, vagy haladóként, hogy csiszold a tudásod, pontosan azt fogom átadni, amit a 20 év alatt én megtapasztaltam, és ma fontosnak tartok.

  • Sok olyan segédeszközzel is ellátlak, ami végtelenül egyszerűvé teszi majd az elsajátítást. Ellenőrző listák, a legjobban működő módszerek, mi az, amit semmiképp ne kövess el, és gyakorlati illusztrációk ezekhez.

  • Ha az elmúlt években gyengültek a számaid, és emiatt a kiégés, a fásultság terhe nyomja a vállad, akkor használd ki ezt az ünneplős kurzust, mert tapasztalatból mondom, hogy egy jól megírt hírlevél, egy jól összerakott kampány új lendületet hozhat az üzletedben.

  • Mivel még nagyon az elején vagyunk az AI elterjedésének, ezért érdemes mielőbb belemélyedned a témába, mert versenyelőnyre tehetsz szert. Ez is a kurzus része lesz majd.

  • Ha bármikor a program során elakadsz, dobhatsz egy mailt, és segítek.

  • Ha ennél komolyabb segítségre lenne szükséged, akkor válaszd a VIP csomagot, és telefonon is konzultálhatunk, illetve akár coaching vagy tanácsadás segítségével találunk megoldást.

  • Elfoglalt vagy? Ne aggódj, a feladatokat, gyakorlatokat úgy adom majd, hogy figyelembe veszem a résztvevők helyzetét, vagyis nem fogja idődet elvenni. Sőt, akár még spórol is Neked majd.

  • Mindkét csomagnak korlátozott a létszáma, ha szeretnél kiemelkedő szövegíróvá válni, jelentkezz most! Ünnepeljünk együtt! Kezdés: 2023. november 07. (A részvételi díj alanyi adómentes)

Visszajelzések

Azt gondolom, életem egyik nagyon jó döntése volt belevágni. Szerettem és nagyon vártam közvetlen baráti hangvételű leckéket. A tananyag hasznos volt, a feladatok változatosak nehézségben is. Nagyon élveztem.
Köszönöm a lehetőséget és a szuper tananyagot.
Barátsággal
Orsi
Ajánlom. Mert jó.
Neked – és a körülötted élőknek!
Eredményes leszel tőle.

Tényleg!
Vajda László
Pár vélemény egy 46 fős értékesítési csapattól:
– Segített a partnerek felkeresésében és a kommunikációban.
– Önbizalommal töltött el.
– Nagyon sokat segített a fejlődésemben.
– Amióta elkezdtük a képzést, sokkal tudatosabban értékesítek.
Fétis Kft.

A döntés könnnyű. Csak nyerhetsz!

Vagyis, ha beletetted magad a programba és mégsem vagy elégedett az eredménnyel, akkor a teljes összeget visszafizetem számodra!

De!

A Te sikered érdekében…

Ha trénerként úgy látom, hogy a programba NEM teszed bele a szíved, nem végzed a házi feladatokat, akkor én is javasolhatom, hogy bontsuk fel az együttműködésünket.

Hopp, erről lemaradtál!

A jelentkezést lezártuk.