Útra kelünk.

Csak mi ketten. Te meg én.

Te hozod a problémádat, én pedig Rád figyelek.
Csak az történik, amit Te szeretnél.

Se több, se kevesebb.

Ma már nem ciki azt mondani:

„Megrekedtem. Nem tudom, hogy menjek tovább,
támogatást kérek a megoldáshoz. Egy olyan ember személyében,
aki kívülről lát engem és a problémámat.”

Mint egy coach.

Kifejezetten tetszik a coach – edző – szó, mert a Te erőforrásaiddal dolgozunk, én csak támogatlak benne, hogy elő tudd csalogatni azokat, és megtaláld a kivezető utat.

Nem fogok tanácsot adni, nem fogok Rád erőltetni semmit, csak kérdezek, figyelek és jelen vagyok.

És egyszer csak azt érzed majd, hogy valahonnan mélyről teljesen tiszta gondolatok jönnek, és egyre közelebb érzed magad a megoldáshoz. Nem biztos, hogy egyből az első alkalommal, de általában 4-6 ülés alatt megszületik a megoldás a problémádra, bármi is legyen az.

Ha a problémád kommunikációval kapcsolatos, akkor persze tanácsokkal is tudlak segíteni, mert ezzel foglalkozom 15 éve. Ebben az esetben mindkét eszközt bevethetjük, hogy minél hatékonyabb legyen a segítség.

Kommunikációs trénerként, tanácsadóként
abban tudlak támogatni, hogy:

 • Megszűnjön a nyilvános szerepléstől való félelmed
 • Fel tudj készülni egy fontos beszédre
 • Könnyebben megtaláld a hangot a családoddal, kollégáddal, szomszédoddal
 • Bátran konfrontálj, ha szükséges
 • Merd képviselni az érdekeidet
 • A beszéddel kapcsolatos blokkok feloldódjanak Benned, hogy azt mondhasd, amit szeretnél
 • A fárasztó veszekedések helyét minőségi kommunikáció vegye át az életedben

Tudom, hogy ha ezek alól felszabadulsz, az
életed minden területén elkezdesz szárnyalni!

Egy valamit tudnod kell!

Bár örülnék neki, de nem vagyok varázsló. Nem tudlak megvarázsolni, megjavítani,
csupán Veled együtt dolgozva kiderítjük, hogy mi lesz számodra a kivezető út.

Ha benne vagy, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, és csapjunk bele!

  Akik már elindultak

  Az a típusú ember vagyok, aki szeret kész válaszokat, megoldásokat kapni felmerülő kérdéseire. Közös munkánk kezdetén ezt vártam el Zsolttól is, de hamar csalódnom kellett. Ennél sokkal, de sokkal többet kaptam! Zsolt objektíven és előítéletek nélkül látta át a helyzetemet, számomra teljesen új nézőpontból világítva meg az általam megoldhatatlannak tűnő problémát. A mai napig bármikor számíthatok rá, ezért nagyon-nagyon hálás vagyok neki! <3
  Rónai Beatrix
  Éppen stresszes időszakban kerestem fel Zsoltot coaching gyanánt. Sok fizetett órán voltam már, de pont olyan kérdésem volt ami félig üzleti-félig magánjellegű. 1,5 óra alatt a legtöbbre kezdeti HASZNÁLHATÓ (ami nagy szó) választ kaptam, gyakorlati-elméleti beszélgetéssel, feladatokkal egyaránt. Amennyiben Valaki szereti, ha Ő és a kérdései van a figyelem kereszttüzeben, diszkrét keretek között, négyszemközt, akkor tegyen egy próbát! : )
  Holecz Gergő
  Zsoltot az Átütőerő a kommunikációban I. tréningje keretében ismertem meg, ami nagy hatással volt rám. Útkeresésben voltam, így részt vettem a személyi coaching programján is. Akkor még elképzelésem sem volt milyen az a coaching, azt gondoltam, mint életvezető majd jól megmondja a frankót miután feltártam előtte lelkem sötét bugyrait. Akkor kerültem igazán képbe azzal, hogy a coach ülés hogy is működik. Valóban elmondtam, hogy mivel küzdök, mit kellene kibogozni, de ész osztás helyett Zsolt csak jól irányzott kérdéseket tett fel nekem, és ezek alapján én magam találtam el a megoldáshoz, pontosabban az „utam” kezdeti lépéseihez. Magam jöttem rá, hogy mit kellene tennem és merre mozdulnom. Zsolt csak akkor mondott véleményt, tanácsot, ha kértem. Nagyon tetszett, hogy Zsolt az értékeimre fókuszált és engem is erre bíztatott a kisebbségi komplexusaim és tanácstalanságom káoszában. Ő is mesélt magáról a gyengeségeit is felvállalva, így a légkör abszolút oldott és baráti volt, de mégis egy adott meder mentén haladtunk. Zsolthoz azóta is bármikor fordulhatok egy kis útbaigazításért ha elakadok, amit azóta is nagyon köszönök!
  Jakusovszki Dorina
  Zsolttal még évekkel ezelőtt dolgoztam együtt. Igen, dolgoztam, mert ez a tevékenység részemről is sok erőbefektetést, munkát igényelt. Minden egyes óra után éreztem a fejlődést, mert Zsolt figyelme csakis és kizárólag rám fókuszált. A legizgalmasabb az volt, hogy előásott belőlem olyan dolgokat is, amikről soha, senkinek sem beszéltem, még az édesanyámnak sem.
  Fülöp Károly
  Bármikor kerülhet az ember olyan életszakaszba, amikor kevésbé tud objektíven ránézni a saját életét nehezítő tényezőkre, akadályokra, mondhatni kicsit elveszti a fonalat. Ilyenkor hasznos egy kívülálló szakember segítségét kérni, aki könnyedén vezetve, mégis önálló gondolkodásra sarkallva segít abban, hogy újra megleljük a számunkra kiegyensúlyozottabb utat, a kitűzött célt tisztábban lássuk, s tudjunk a felé haladni, immár tudatosabban, pozitívabban. Zsolt újra lendületbe hozott, a coaching ülések során éreztem, hogy a borús, ködös gondolatok helyett egyre inkább arra fókuszálok, ami a célom felé visz. S ha újra el is bizonytalanodom utam során, már más szemlélettel tudok rá nézni a problémákra, és megújult lendülettel tovább haladni
  Ungor Tímea