« Visza a Tréningekhez

Aki igazán értékes életet akar élni, meg kell tanulnia kommunikálni!

Már az iskolában rettegéssel töltött el minket a napló lapjainak sercegése, mert féltünk, hogy a mi nevünket olvassák és meg kell szólalnunk. Ugyanez a félelem van bennünk, amikor megszólítanánk a kiszemelt kedvest, hogy megismerkedjünk vele.

Félünk a főnöktől, amikor behív az irodájába, félünk, ha vissza kell kérnünk a pénzt, amit nagyon régen kölcsönadtunk a szomszédnak, félünk megmondani az étteremben, hogy rágós a hús, félünk kiállni magunkért, pedig minden porcikánk tudja, hogy ezt kellene tennünk.

Még rosszabb a helyzet, ha a párunkkal félünk őszintén kommunikálni a rengeteg múltbéli veszekedés árnyékában, és inkább a szőnyeg alá seperjük a véleményünket, vágyainkat.

De a szüleinknek sem merjük elmondani, ha olyat tettünk, amiről sejtjük, ő nem helyeselné. Még akkor sem, ha már rég felnőttünk.
Éppen ezért kamu minden önfejlesztés, amely nem segít minket kapcsolódni más emberekhez és saját magunkhoz.

És, ami a legrosszabb, mindezeket a félelmeket továbbadjuk gyermekeinknek, még akkor is, ha ezt szeretnénk a legkevésbé.

Csapda ez?

Dehogy! Ez csupán egy megoldható feladat, ha már készen állunk rá.

Mindezeknek a félelmeknek oka van. A megértésük már egy nagyon komoly lépés ahhoz, hogy leszámolj velük. Azok a gyakorlatok, és feladatok, amelyeket a tréningen megoldasz, utat mutatnak, hogyan csináld majd a jövőben. Az alkalmak közötti házi feladatok pedig már a tréning ideje alatt rengeteg sikerélményt adnak majd, és elkezded begyakorolni a félelemmentes kommunikációt.

Ez nem csupán egy nyilvánosbeszéd tréning. A hétköznapi kommunikációs alapokat fogod elsajátítani, begyakorolni, és ha szeretnéd, akkor az alaptréning elvégzése után eldöntheted, milyen irányban akarod majd a kommunikációd továbbfejleszteni. Mert, ha megérzed a siker ízét, biztosan tovább akarsz majd lépni.

A KAPCSOLÓDÁS alaptréningen megtanulhatod, hogyan léphetsz ki a csigaházadból, hogyan kapcsolódhatsz másokhoz és hogyan tudod akár a konfrontációs helyzeteket is könnyedén és békességgel kezelni, miközben a saját érdekeidet is érvényesíted. Sok ember egész életében nem meri ezt megtenni, és így nem azt az életet éli, amire hivatott. Amit megérdemelne.

Na, de jól vigyázz!

Ez nem egy nyugis tréning, ahol a hátsó sorokban szép csöndben lejegyzeteled a napi anyagot, aztán már mehetsz is haza.
Szó sincs róla!

Ez egy kőkemény gyakorlati tréning, ahol izgalmasabbnál izgalmasabb helyzetekben találod magad, és közben észrevétlenül leszel fesztelen.
Persze, semmi sem kötelező, és mindent csak apránként fokozatosan kapsz, ahogy fogadni tudod.

Szóval, ez egy nagy kaland!

Miért a KAPCSOLÓDÁS tréning?

1. Mert a 6 hét alatt elindul a változás. Ahogy alkalmanként és az alkalmak között végzed a feladatokat, hétről hétre meg fogod tapasztalni, hogy egyre könnyebb. Hogy egyre nyitottabbá válsz. Ezért nem tud egy egynapos tréning valódi változást hozni, mert időre van szükség a tanultak beépítéséhez.

Milyen “szuperképességeid” lesznek a tréning után?

  • Meggyőző erő – Hatásosan fogod tudni népszerűsíteni magad és amit képviselsz. Tisztában leszel a meggyőzés és a rábeszélés közötti különbséggel, és pontosan úgy fogod használni, ahogy a helyzet megköveteli.

  • Békés harcos erő – Bármikor bele fogsz tudni állni a konfrontációba és könnyedén kezeled, így a viták nem fajulnak veszekedéssé, hanem békésen tudod lezárni azokat.

  • Laza erő – Szép lassan el fog tűnni a félelem, amikor valakit meg akarsz szólítani, vagy amikor egy helyzetben meg kell szólalnod.

  • Átütő erő – Amikor szólsz valakihez, a másiknak szemernyi kételye sem lesz, hogy komolyan gondolod, mert a szándékod vitathatatlanná teszi a mondandód.
Röviden ennyi. És ez a pár dolog jócskán az átlag fölé emel, ez garantált! : )

És, még mielőtt jelentkezel, feltétlenül ízleld meg a tréning hangulatát! Adj rá kakaót! 🙂

Mikor lesz a következő KAPCSOLÓDÁS tréning?

A tréning 6 alkalomból áll, ezek hetente mindig ugyanakkor vannak. 
2022. október 27., november 3., 10., 17., 24., december 1. csütörtökönként 14-19h
(Na, jó, a zárónapon egy kicsit tovább… : )

A tréning minimum létszáma 6 fő. Maximum 12 fő

Ha kérdésed van, küldj egy mailt az info kukac kommunikacio pont eu címre.

Mi lesz az egyes alkalmakon?

1. alkalom
Ezen a napon bemelegítünk, és megtanulunk egy 10 pontos értékelési rendszert, amely egészen addig segíteni fog Neked, amíg ki nem alakul a saját kommunikációs stílusod.
2. alkalom
A kommunikációs alapokat vesszük, a kommunikációs hibákat és kijavításukat.
Megérted a kommunikációs félelmek okát, és elkezded magadból kidolgozni.
Megtanulunk egy olyan gyakorlatot, aminek a segítségével az összes vitás helyzetből jól fogsz kijönni. És a partnered is.
Ha szeretnél igazán jó beszélgetőtárssá válni, akkor ez a nap tetszeni fog.
3. alkalom
Ezen a napon már magabiztosan fogsz tudni kommunikálni, ezért itt azzal foglalkozunk, hogy mások se tudjanak hintába tenni.
Lesz egy nagyon komoly gyakorlat, amivel újraírhatod a múltbeli negatív élményeidet, és valószínűleg felfedezel magadban olyan értékeket, tulajdonságokat is, amelyeket nem is gondoltál volna.
4. alkalom
Továbbhaladunk, és különféle kommunikációs módszereket veszünk, például megtanulsz rögtönözni is.
5. alkalom
Az írásos kommunikációt vesszük ezen a napon, és megtanulunk egy beszédet összeállítani.
6. alkalom
Ez egy igazi örömjáték lesz, egyfajta gála. Lesz egy közös zárógyakorlat, melyben megmutathatod, mit tanultál.
Sokat fogunk nevetni, és nagy eséllyel itt hagyod pár régi maszkodat. És még rengeteg gyakorlat, meglepetés, de egyelőre tényleg maradjon az… 😉

Hol lesz?

Budai Zöldövezet Rendezvényközpont
1121 Budapest, Rácz Aladár út 45.

Mennyibe kerül?

Részvételi díj egy összegben a tréning kezdetéig:
119.000 Ft (alanyi adómentes)

Részvételi díj 3 részletben (első a tréning kezdetéig, a másik két részlet a tréning ideje alatt):
3 x 49.000 Ft  (alanyi adómentes)

Ez még fontos lehet a döntésedhez

Ha a tréning alkalmakon ott voltál, aktívan részt vettél, és a zárónapon mégis elégedetlen vagy az eredménnyel, a teljes befizetett összeget visszakapod!

Mi fog történni jelentkezés után?

Jelentkezés után díjbekérőt küldünk Neked a választott fizetési mód szerinti összegről, melyet a megadott számlaszámra tudsz elutalni. A tréning előtt pedig kapsz egy tájékoztató levelet a fontos tudnivalókról.

Most már tényleg csak egy hajszál választ el életed nagy kalandjától és a kiemelkedő sikerektől. Légy bátor, és válaszd azt az utat, ami egy szabadabb élethez vezethet!! Üdv a csapatban!

JELENTKEZEM A TRÉNINGRE!

3 évig készültem életem egyik legfontosabb 5 hetes időszakára.  Amiről akkor még nem tudtam, hogy az lesz, mikor jelentkeztem az Átütőerő a kommunikációban tréningre. 10 önfejlesztéssel töltött év alatt ennyi, a mindennapi életbe azonnal beépíthető, hasznos gyakorlati tanácsot még sosem kaptam korábban, mint Kreutz Zsolttól ezen a képzésen. Az elmúlt 22 évem tapasztalata alapján pedig, amit emberek között töltöttem itthon és külföldön, határozott meggyőződésem, hogy MINDEN embernek van mit javítani a kommunikáció területén…  Éppen ezért bátran ajánlom e tréninget korra, nemre, foglalkozásra és bármi egyébre való tekintet nélkül azoknak, akik jó hangulatban vágynak fejlődni egy kiváló tréner szeretetteljes terelgetésének köszönhetően.

Kiss Boglárka

Ezt már az iskolában meg kellett volna tanulnia mindenkinek!

Gády-Kayser Lilla

Nagyon tetszett a tréning, mert rájöttem a nyilvános beszéd lényegére: teljesen mindegy, hogy 2 embernek, 20-nak, vagy 200-nak beszélek, ha a mondanivalómat érdekesnek gondolom, és szeretném, hogy a hallgató is annak találja. Ráadásul nem kell félni, hogy valami helyi menő csávó, aki csak a saját hangját szereti hallgatni, a 3. szónál közbevág. Ennél nem is számítottam többre, biztos voltam benne, hogy a tréningen kívül soha nem fogok nagy nyilvánosság előtt beszélni. Aztán felkértek, hogy mondjak beszédet egy szoboravatáson, hátam mögött állt dr. Erdő Péter bíboros, a VIII. ker alpolgármestere, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat (az akkori munkahelyem) elnöke, alelnöke. Előttem pedig az emberek között a MTV, meg más tv-k kamerái. Tehát sose lehet tudni.

Papp László

Számomra a tréning fő nyeresége, hogy leküzdöttem a félelmem a nyilvános beszédtől.

Gramiss Dóra

Én sokat gondolkodtam, hogy eljöjjek-e, de így, hogy már elvégeztem a tréninget, annyi élményt, tudást szereztem, hogy egy percet is kár volt gondolkoznom rajta.

Kónya Csilla

Segített elkezdeni kipakolni a puttonyomat és kiállni magamért.

Horváth Alexandra

Zsolt kommunikációs tréningjét leginkább azok találják meg, akik már ma is kommunikálnak és szeretnék jobban, vagy sokkal jobban csinálni. Nekik most nem ajánlom, mert Ők anélkül is megtalálják a lehetőséget a csatlakozásra.
Viszont van egy olyan kör, akik nem gondolnak abba a fantasztikus lehetőségbe, amit egy ilyen tréning lehetővé tehet számukra. Ők azok a személyek, akik valamiért a mélybe, depresszióba kerültek, de már eldöntötték, hogy nem jó ott nekik és végre vissza akarnak kerülni oda, ahonnét indultak, vagy annál sokkal magasabbra. Tehát azoknak ajánlom, akiknek meghalt valakije, akik válás, munkahelyi viták, kirekesztettség miatt kerültek depresszióba.
Én úgy indultam el az első 2-es tréningre, hogy tudtam, hogy talpra fog állítani. Amikor jelentkeztem egy válás, munkahely váltás kellős közepén voltam. Előző csoportomban munkatársaim kirekesztettek.
Az első képzési napon nagyon nem akartam egyáltalán megszólalni. De olyan segítséget kaptam, ami alapjaiban változtatta meg az életemet. Ha hasonló kezdeti feltételekkel indulsz, hasonló eredményre számíthatsz. Szóval ezt pont neked találták ki.

Andrési Attila

Abban segített, hogy vállaljam önmagamat.

Szommer Kata

Abban segített, hogy a magamnak épített korlátokat lebontotta. Azoknak javaslom, akik tényleg változtatni akarnak az életükön. labor körülmények között átnézni a túloldalra.

Vámosi Zoltán

A tréningen tanultakkal sokkal hatékonyabbá vált a kommunikációm, magabiztosabb lettem és segített változtatni az életemen. Akivel kapcsolatba kerülök ajánlom a képzést, mert Zsolt jó tréner, a tréning pedig fantasztikus.

Bódogh Gabriella

2017 tavaszán, amikor írom ezeket a sorokat, úgy indult a délelőttöm, hogy én vehettem át az ‘Átütőerő Mestere – Vándordíjat’, az Átütőerő a Kommunikációban című tréningen. Itt kereteztem át az utolsó nehéz emlékemet a múltamról, ami az útjában állt annak, hogy belelépjek a saját életembe, és ne legyek többé áldozat. Köszönöm Kreutz Zsolt, hogy ott lehettem! Míg élek nem feledem!

Csete Nia